Projekt Zemljokrug zamišljen je kao turistička promocija Hrvatske te stvaranje suradnje s hrvatskim zajednicama diljem svijeta. No, ta promocija nije svakidašnja, već drugačija od ostalih – okružiti svijet na motociklima i tako izazvati pozornost i pitanja o zemlji iz koje motoristi dolaze.

Plan putovanja, koji su osmilili sudionici ovog projekta Patrik Grgurić iz Kaštela i Robert Koletić iz Samobora, vodi sjevernim dijelom Zemljine polutke, od Hrvatske preko zapadne Europe, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Rusije, Kazahstana i Turske, natrag u Hrvatsku. Cijeli put bit će dug oko 40 000 km, a trajati će oko 4 mjeseca.

Cijelo to vrijeme ovaj će dvojac komunicirati s različitim ljudima, upoznavati nove krajeve i kulture, ali i boriti se s prirodnim i tehničkim nedaćama, što će vrijedno bilježiti kamerom i fotoaparatom kako bi po povratku sve mogli složiti u jedan zanimljivi dokumentarni film.


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • Россиn (Gost_3548)

  всем привет недавно познакомился с патриком блин ваще молодцы мне бы так когда нибудь собраться в такое путешествие :grin

  oko 6 godina prije
 • za Rusiju (Gost_5115)

  hvala!!!!!

  oko 6 godina prije
 • Росииn (Gost_3548)

  передайте патрику приветы из белогорска и ждите нас с ответным визитом 8)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5115)

  Dragi prijatelji iz Belogorska . hvala vam još jednom u Patrikovo ime i ime njegovih prijatelja, što ste mu pomogli na putu.

  (Дорогие друзья из Белогорска. Спасибо еще раз в Patrikovo имя и имя своего друга, вы помогли ему в путешествие)

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5115)

  Ispričavamo se uredništvu i ostalim čitateljima na prepisci na ćirilici, ali radi se o javljanju osoba iz dalekog Bilogorska, koji su prije nekoliko dana pomogli Patriku i ugostili ga na dalekom istoku Rusije, koji ne znaju pisati latinicu.
  Još jednom hvala na razumijevanju i ne brisanju komentara iako se radi o pismu koje prema pravilima komentiranja ne bi se trebalo ostaviti.

  oko 6 godina prije
 • Россиn (Gost_3548)

  доброго времени вам ; как обстоят дела у патрика. смотрим он уже второй день стоит на месте ???????

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5115)

  Patrik čeka prijatelja u Ulan Baatoru. Sutra ili prekosutra kreće na zapad čim se malo odmori...

  Патрик ждет друга в Улан Б. Завтра или на следующий день после переезда на Запад, когда они берут немного отдохнуть.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara