zin mala

Kaštela će od 11. do 13. studenog biti domaćin prvog Festivala crljenka i rođaka - ZINFEST 2021, na kojem će biti predstavljeni proizvođači vina od crljenka i srodnih sorti, kao i drugih autohtonih proizvoda te eno-gastro baština, a prijave izlagača su u tijeku.

U prostoru Spinnakera u Marini Kaštela u Kaštel Gomilici tijekom tri dana festivala održat će se bogat program poput kušanja vina i gastro ponude, predstavljanja pojedinih projekata, radionica, kao i natjecanje u pripremi tradicionalnih jela.

Zainteresirani za besplatno izlaganje svojih proizvoda na ovom festivalu, prvenstveno vinari koji proizvode vina od crljenka i njemu srodnih sorti, zbog ograničenog broja izlagača što je uvjetovano epidemiološkim mjerama, trebaju se prijaviti što prije, a najkasnije do 3. studenog.

Prijave se podnose ispunjavanjem prijavnice OVDJE

Dodatne informacije mogu se dobiti putem kontakt e-maila crljenak.zinfest2021@gmail ili pozivom na broj mobitela  +385 98 287 726

Prvi ZINFEST u Kaštelima, pradomovini svjetski poznatog Zinfandela, održava se u sklopu projekta Revival, financiranog sredstvima iz prekogranične suradnje INTERREG Italija – Hrvatska, a organizatori događanja su javna ustanova Rera, klaster Zora, Grad Kaštela i kaštelanska Turistička zajednica.

zinfest program

Festival crljenka i rođaka - ZINFEST 2021 je organiziran u sklopu provedbe projekta Revival sufinanciranog unutar Programa Interreg Italija-Hrvatska.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)