hren

ODLUKA S PANTOVČAKA
Na temelju odredbe članka 98. stavka 1. podstavka 1., a u svezi s odredbom članka 78. stavka 1. Ustava Republike Hrvatske te članka 5., 6. i 80. stavka 2. Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović donijela je Odluku o raspisivanju prijevremenih izbora za zastupnike u Hrvatski sabor, stoji u priopćenju iz Ureda predsjednice.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović raspisala je prijevremene izbore za zastupnike u Hrvatski sabor, sukladno Odluci o raspuštanju Hrvatskoga sabora. 

Izbori na biračkim mjestima u Republici Hrvatskoj održat će se u nedjelju, 11. rujna 2016. godine.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (23)

 • (Gost_1139)

  eto, neka branitelji njih 500 000 izađu na izbore i neka za njih glasaju i njiove familije i prijatelji , neće im trebat koalicija,imat će sami svoju vladu i večinu u saboru

  oko 4 godina prije
 • virhmeOd (Gost_116)

  1139 otprilike bi tako nekako po nekim činjenicama i trebalo da bude ali demokracija isto tako ima svoje demokratsko pravo da bude onako kao ista hoće da bude :)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5170)

  "Predsjednica raspisala izbore za 11. rujna"

  Bar da se i nje rišimo.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5170)

  "eto, neka branitelji njih 500 000 izađu na izbore i neka za njih glasaju i njiove familije i prijatelji , neće im trebat koalicija,imat će sami svoju vladu i večinu u saboru"

  To nije homogeno društvo, isto ka i penzioneri. Npr., penzoner sa zarađenom penzijom ne osijeća kolegom penzionera s nezarađenom.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_116)

  jedan član jedan glas to je UredU :) ali što misLiti kada je samo jedan kanDIDAt ??!?? ;) poHVALA virhmeOd - U :)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8104)

  hrvatska predsjednica izabrana na demokratskim izborima, višestranačje, postotak izlaska na izbore, bez obzira što je jedan kandidat ipak brojka govori sve, tito i svi nakon njega nedemokratski izabrani, 100 % glasača na izborima?? hrvatska mimo volje naroda uvučena u umjetnu tvorevinu, seljači ustanak protiv sovhoza i kolhoza u krvi ugušen, goli otok bolelsni i u glavu nepametni sekretari partije, komunisti jednako špijun najgore vrste, kako će se drukčije dokazati a i manifest, pitaj te Mošu Pijadu......dosadni ste

  oko 4 godina prije
 • * (Gost_2643)

  116 odlično :)

  oko 4 godina prije
 • mošur* (Gost_2643)

  pUče rvatski= neTriba bit pUno razborit za poVeza t ovi datUm ovi naši izbori s onin ća se desilo u JAmerici ISTega datUMa smo drUGOvaČije GOOD i ne :) :p ;)

  oko 4 godina prije
 • mošUr* (Gost_2643)

  dali je krokoLinda članica neki tamni i moćni svitski organizaciJon ??!?? :) ;) :p ;) :)

  oko 4 godina prije
 • mošUr* (Gost_2643)

  ja judi moji mislin da je danas kRoko Linda prvo obnovila svoj pradidovski zavit vjere ;) pa UNdak se javila svojin nadležnin u mračnin i tajnin organizaciJon :p

  oko 4 godina prije
 • pEpUr* (Gost_2643)

  ajme gospe moja draga i mila koja spodoba na slikici na ovemu člančićU ;) ma vidite koje čudne okice jema ;) ma nikako zavodničke vengo od nečastivog date ;)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2112)

  "... tito i svi nakon njega nedemokratski izabrani, 100 % glasača na izborima?? hrvatska mimo volje naroda uvučena u umjetnu tvorevinu, seljači ustanak protiv sovhoza i kolhoza u krvi ugušen, goli otok bolelsni i u glavu nepametni sekretari partije, komunisti jednako špijun najgore vrste, kako će se drukčije dokazati a i manifest, pitaj te Mošu Pijadu..."

  OK. I šta to ima dans veze s Visokom, Mamićima, Bujancem ili do jučera s privatizacijom i pljačkom onoga šta je pod rigidnim sistemom stvoreno?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1229)

  bija je veči red kod nedemokratskih izbora onda nego danas kod demokratskih

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2643)

  ajmo d€gustatori raznih ljudskih sudbina ;) slobodno iznesite Vaš cijenjeni stav o pepURA i mošURA ;)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1126)

  "bija je veči red kod nedemokratskih izbora onda nego danas kod demokratskih"

  Ja ne bi zaziva rigidne i nesmjenjive vlasti ka šta je bija i komunizam samo reda radi i da nas zaštiti od nas samih, jer možemo naletit na, recimo, Pavelića i slične idiote. A to šta smo stoka i pučanstvo, a ne narod i građanstvo, pa ne znamo uredit svoju zemlju, znali smo i prije uspostave višestranačja. I šta bi sad tili, kakve stranke da nam budu i ko da u njima bude? Pa mi sami, naravno. I zato nam nema spasa.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1229)

  http://i2.wp.com/www.vecernji.hr/media/cache/04/9f/049fa30104f5d75103c486f3b969d478.jpg?resize=640%2C414

  oko 4 godina prije
 • 116* (Gost_2643)

  116

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6035)

  na smetlištu više pameti nego u jugoslovena, služili ste tuđinu za eksperimente, kupili mrvice kruva s njiova stola i sad ka pametni ste, tko ne vidi zlo ne zna šta je dobro, žao mi je što na vaše prosipanje žuči i mudrosti odgovaram, ali eto vi ste to dužni vratiti plaćeno a ja ne moram, pitam se kako bi ste se vi osjećali, a da niste činili ono šta vam se pripisuje, kao hrvatskom narodu. a vi znate sve?????? mislim da je vaše zlo proporcionalno vašoj ružnoći.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8104) (Gost_2174)

  hrvatska mimo volje naroda uvučena u umjetnu tvorevinu,

  misliš na ovu sada tvorevinu

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2174)

  (Gost_6035) na smetlištu više pameti nego u jugoslovena, služili ste tuđinu za eksperimente,

  inače hrvati nisu služili nikome pa ni onda kad su se borili kroz povijest za mađare, za austriju, za hitlera, musolinija. slavilo se bana jelačića, zrinskoga a za koga su ginili, za hrvatsku. sada kolinda šalje na istok hrvate , za koga ? za hrvatsku neovisnu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2123)

  4110 kome ti pripadaš vjerovatno ovoj partiji nisam u nijednoj stranci i pas mi je branija ovu zemlju dok su oni sidili u teplu i grijali guzice dok smo mi krvarili roden sam iza rata svi smo se skolovali dica radnika cace su nam radili u jugovinilu d.c ,jadru zivilismo i bili sretniji nego moja dica i unucad nikad ona partija nece dostic ovu u lopovluku ,kriminalu niko nije ovako unistija lnepu našu pogledaj ko je u remetincu budi posten pa priznaj sam sebi da nisi u pravu ikad bi tako gledali u ovoj zemlji bilo bi blagoslova eto sad su izbori imas šansu glasaj po savjesti a davam nema ovih iz dijaspore drugacije bi ti svira .

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2174)

  inače su ovo najdemokratskiji izbori. jedan čovik kandidat i jedan glas.;)
  http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/Images/2016/07/17/hdz12-150716.jpg

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2161)

  "inače su ovo najdemokratskiji izbori. jedan čovik kandidat i jedan glas."

  Hej Slaveni i ostali,
  debelo ste zaostali

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara