KONFERENCIJA ZA MEDIJE KAŠTELANSKOG HDZ-A
Hrvatska demokratska zajednica Kaštela, prva je stranka u Kaštelima koja je objavila ime svog kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima, koji će se održati u svibnju ove godine, a to je sadašnji predsjednik Gradskog vijeća Kaštela, Denis Ivanović.

Kako smo ranije javili, ovu vijest novinarima je objavio na konferenciji za medije, predsjednik kaštelanskog HDZ-a i aktualni gradonačelnik Ivan Udovičić.

Kako je Udovičić kazao, Ivanović je bio jedini predloženi kandidat, a za njega su glasovali svi članovi Gradskog odbora na sjednici održanoj ovog tjedna.

- Denis Ivanović dolazi iz mlađe generacije HDZ-ovih političara u Kaštelima, a iako mlad već godinama uspješno djeluje u društvenom, političkom i humanitarnom životu ovog grada. Bio je predsjednik mladeži HDZ-a, predsjednik Mjesnog odbora, gradski vijećnik, a u ovom mandatu i predsjednik Gradskog vijeća. O njegovom radu u udruzi Sv. Jeronim ne treba posebno govoriti jer već duži niz godina smo svjedoci onoga što ta udruga radi za potrebite – dio je iz Udovičićevog predstavljanja novog HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika.

Udovičić je ovom prilikom kazao kako mu je bila čast, zadovoljstvo i posebno iskustvo voditi grad tijekom dva mandata te je zahvalio svima koji su mu to omogućili, od građana i suradnika do njegove obitelji.

- Nadam se da će građani Denisa Ivanovića prepoznati kao kvalitetnog kandidata i dobrog partnera te mu na skorim izborima dati svoj glas – poručio je sadašnji gradonačelnik.

Denis Ivanović zahvalio se Gradskom odboru HDZ-a na izboru te naglasio da je kao gradski vijećnik, a posebno kao predsjednik  Gradskog vijeća bio fokusiran na gradske projekte, potrebe i probleme građana te da će u istom duhu i nastaviti, a kao neke od glavnih zadataka, koje će detaljnije predstaviti u samoj kampanji, istaknuo je komunalno infrastrukturu, razvoj turističke infrastrukture, nove sadržaje i potrebe mladih i djece.

- Izuzetno sam ponosan što su me i stranka, a posebno gradonačelnik Udovičić predložili kao kandidata za gradonačelnika Kaštela. Svjestan sam odgovornosti koju ovaj posao donosi, ali i potrebe da nastavimo s dobrim poslom u Kaštelima, da ostvarujemo projekte, da poboljšavamo infrastrukturu, komunalije, te kroz to i životni standard građana. Iako je velik posao napravljen u protekle četiri godine, Kaštela moraju nastaviti snažno, odlučno i strukturno u ostvarivanje kapitalnih projekata za građane. Imam iskustvo, imam tim i znam kako angažirati zajednicu te ostvariti predispozicije za daljnji razvoj našeg grada – izjavio je Denis Ivanović.

Tko će biti kandidati za zamjenike gradonačelnika iz redova HDZ-a te kako će izgledati njihova lista za izbore za Gradsko vijeće, znat će se za nešto više od mjesec dana

Ivan Udovičić, na pitanja novinara o svojoj daljnjoj poslovnoj i političkoj karijeri, odgovorio je kako će vjerojatno poslovnu karijeru nastaviti u gospodarstvu, a kao predsjednik gradskog HDZ-a i dalje će aktivno sudjelovati u političkom radu svoje stranke u Kaštelima.

Foto: Ante Majić (PGK)


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij