hren
 

PORUKE BIRAČIMA
- Kada sam prvi put postao gradonačelnik Solina, moj otac me je upozorio: „Sine, ušao si u taj svijet, ali dobro pazi. Lako ćeš za one bogate, oni će se uvijek snaći, ali pazi, nemoj da sirotinjska suza ikad padne na tebe“. Riječi mog pokojnog oca obilježile su moj politički rad i kao gradonačelnika i kao saborskog zastupnika, a danas su garancija programu s kojim u ovoj kampanji izlazim pred vas i tražim vaše povjerenje na izborima – kazao je za govornicom kina Sv. Juraj, HDZ-ov kandidat za župana, Blaženko Boban.

Kandidat za župana sa svojim suradnicima gostovao je na velikom predizbornom skupu u organizaciji GO HDZ-a Kaštela, koji se održao u Kaštel Sućurcu.

Boban je u kraćem izlaganju podsjetio sve nazočne na glavne smjernice svog izbornog programa te je pozvao Kaštelane da u nedjelju daju glas HDZ-u, kako u županiji tako i u gradu Kaštela, posebno ih pozvavši da svoje povjerenje daju kandidatu za gradonačelnika, Denisu Ivanović.

Okupljenim pristašama HDZ-a obratio se i sam Denis Ivanović, naglasivši najvažnije ciljeve u daljnjem vođenju Kaštela, od komunalne infrastrukture, preko razvoja gospodarstva do brige za mlade obitelji.

Kako je ove večeri naglašeno, pobjeda Bobana i Ivanovića na izborima značit će i dobru suradnju Grada i Županije.

O tome je govorio i aktualni gradonačelnik i predsjednik HDZ-a Kaštela Ivan Udovičić, dok se saborski zastupnik Ante Sanader u dijelu svog govora osvrnuo i na trenutnu državnu politiku.

I Sanader i Udovičić izrazili su nadu u pobjedu HDZ-a i u Kaštelima i u županiji te pozvali građane da u nedjelju glas daju listama koje vode upravo Boban i Ivanović.

Kao gost na skupu je bio i Tonći Božanić, regionalni predsjednik HSS-a za Dalmaciju te njegova kolegica i kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće Splita, Mirna Kovačić.

Na kraju skupa, na kojem je nastupila klapa Cambi, publici u sućuračkom kinu predstavili su se i svi kandidati HDZ-a i HSS-a na zajedničkoj listi za Gradsko vijeće grada Kaštela.


KOMENTARI: