MALOM FERATOM DUŽ KAŠTELANSKE RIVE
Ivan Gotovac s članovima svoje liste, u petak će 19. svibnja u poslijepodnevnim satima darivat sve svoje sugrađane. Kroz svih sedam Kaštela proći će vlakić „Mala Ferata“ iz kojeg će se dijeliti jagode. Točnije, Mala Ferata vozit će kroz cijela Kaštela, a najviše kaštelanskom rivom za koju sa ove nezavisne liste kažu da je neiskorišteni biser ovog grada i da to treba promijeniti.

Vlakić s NL Ivan Gotovac kreće od Resnika u 16:30 sati, zatim ide do Kaštel Štafilića gdje će na Gabinama u 17 sati dijeliti jagode. Svoju trasu nastavlja prema Kaštel Novom gdje će u Đardinu u 17:30 svi koji dođu dobiti svoju „porciju“.

U Kaštel Starome  na Portu biti će u 18, a u Lukšiću  kraj dvorca Vitturi  u 18:30 . Na Brcu u Kambelovcu  u 19 sati.  Gomilica će se jagodama sladiti u 19:30  u Marini Kaštela. Vlakić svoj put nastavlja prema Sućurcu gdje će se i zaustaviti u 20 sati.

Oživimo Kaštela, unesimo im potrebni slador i sjaj te osigurajmo blistaviju budućnost - poručuju iz Nezavisne liste Ivan Gotovac te dodaju - pozvani su svi,  zađite na izbore 21. svibnja i odaberite listu broj 3 da se i vaš glas čuje u Gradskom vijeću Kaštela, koja trebaju promjene!


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada