Kaštelanski gradski ogranak Hrvatske demokratske zajednice ovim putem predstavlja listu kandidata za Gradsko vijeće Grada Kaštela. I ovoga puta riječ je većinom o provjerenoj ekipi koja se prethodnih godina već iskazala u svom zalaganju za građane ovoga grada, a riječ je o uglednim liječnicima, poduzetnicima, hrvatskim braniteljima, prosvjetnim i kulturnim djelatnicima.

Na prvom mjestu je kandidat za gradonačelnika Denis Ivanović koji je svojim radom protekle četiri godine dokazao da može, zna i želi najbolje svome gradu. Slijedi ga aktualni predsjednik kaštelanskog HDZ-a Ivan Udovičić koji je protekli mandat predsjedavao Vijećem, na trećem mjestu je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić, a slijedi je njezin kolega u proteklom mandatu Grgica Benutić. Na petom mjestu nalazi se Doris Grgurin koja se kao gradska vijećnica i potpredsjednica Gradskog vijeća već dokazala u svom radu u proteklom mandatu, na šestom mjestu je Branimir Matijaca, a slijede ga Mario Škopljanac, Luka Pera, Nela Kelam, Mili Novak, Boško Džolić, Antonija Topić, Mate Taraš, Teo Antunović, Joško Botić, Jean Biluš-Gagić, Antonia Sokol, Mario Šego, Helena Budimir, Anita Pajčić i Ana Milin.

Dakle radi se  o provjerenoj iskusnoj ekipi koja je i u proteklom mandatu bila izrazito aktivna u radu Gradskog vijeća i zato Kaštelima jamči kontinuitet rasta i razvoja u budućnosti.

Zašto je važno izabrati HDZ? Zbog kontinuiteta! Svi projekti koje je gradonačelnik Denis Ivanović realizirao u prethodnom razdoblju dokaz su našeg kontinuiteta jer su davno započeti velikim zalaganjem upravo Hrvatske demokratske zajednice kao državotvorne stranke. Svi gradovi koji na čelu imaju istu političku opciju dugi niz godina, razvijaju se u dobrom smjeru i imaju dobru perspektivu. Zahvaljujući sjajnoj organizaciji slične uspjehe možemo nastaviti i u budućnosti jer HDZ ima mlade i sposobne ljude koji znaju i mogu upravljati ovim gradom.

Lista za Vijeće HDZ-a Kaštela

GO HDZ-a Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)