Dragi naši Kaštelani! Želimo omogućiti ostvarenje životnih ciljeva djeci i mladima edukacijom u centrima izvrsnosti, stvaranjem novih vještina i znanja prilagođenih svakom pojedincu radi lakšeg zaposlenja i ostanka u gradu Kaštelima te podizati životni standard svim sugrađanima.

Usmjereni smo na izgradnju novih odnosno prilagodbu, opremanje i modernizaciju postojećih igrališta u gradu Kaštela za djecu i mlade, posebno na opremanje igrališta sa didaktičkom opremom i prilagodbu za djecu i mlade sa posebnim potrebama. Na svim igralištima ćemo osigurati sprave za djecu i mlade sa posebnim potrebama, te izgradnju rampi za invalidska i dječja kolica.

Našim najmlađim sugrađanima – djeci želimo osigurati mjesta u jaslicama i vrtićima te ih pripremati kroz igru i učenje za školovanje i životni napredak. 

Usmjereni smo na mjere za poboljšanje socijalne i zdravstvene zaštite svih, a poglavito starije populacije kojoj ćemo nastojati osigurati redovitu zdravstvenu skrb potrebnim pregledima i boljom suradnjom Doma zdravlja grada Kaštela i KBC Split.

Kako bismo ostvarili ove ciljeve izađite na izbore 16. svibnja 2021. i zaokružite Nezavisnu listu Josip Berket ② za #kaštelazasvegeneracije


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)