hren
 

TROGIR - Želja je svih trogirskih taksista i njihove udruge koja broji 15 članova da se konačno u ovoj godini riješi pitanje u vezi s taksiranjem ispred splitske zračne luke u Resniku. Potvrdili su nam to trogirski taksisti i predsjednika Udruge Ivan Goleš i njegovi kolege Jozo i Svetin, kao što se vidi na našoj slici. Pitanje taksiranja ispred zračne luke dugo je gotovo desetljećima i nikada nije riješeno, na čemu trogirski taksisti inzistiraju već više od 15 godina.

- Sva poglavarstva koja su do sada bila na čelu grada Trogira obećavala su da će taj naš problem riješiti, no evo do dana današnjega ništa od toga. Iako je rješenje bilo na pomolu prije tri godine, do ostvarenja nije došlo jer je zatajilo tadašnje poglavarstvo. Mi ne tražimo ništa nemoguće, nego da proporcionalno, po jednom ključu, to riješimo. Zna se, naime, koliki je udjel grada Trogira, Kaštela, Splita u aerodromu. Dosta su nam pustih obećanja po onoj narodnoj "Obećanje ludom radovanje". Znamo da je u tijeku ljetne sezone potražnja za taksiuslugom pred zračnom lukom i te kako velika, pa ne vidimo razloga da mi ne možemo taksirati — kazao je Goleš.
Spomenuo da Trogirani ne traže da s aerodroma voze putnike i u zimskom razdoblju, kad je "pusto", nego u sezoni kada posla ima za sve taksiste.
Zbog toga i traže da se barem tijekom ove 2005. počne rješavati i ovaj trogirski ljetni čvor, gužva na prometnicama, a posebice u povezivanju Čiva s kopnom.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij