hren
 
KAŠTEL KAMBELOVAC . Članovi Ekološke udruge Lijepa naša Kaštela održali su press-konferenciju na kojoj su se osvrnuli na problem postavljanja automobilskih olupina na prostoru u zakonom zaštićenoj povijesnoj jezgri Kaštel Kambelovca.
Kako je moguće da se trgovina olupinama starih automobila bez izložene tvrtke, dakle bez dozvole za to nadležnih službi, na "divlje", postavi u zakonom zaštićenoj povijesnoj staroj jezgri Kaštel Kambelovca,  sto metara udaljenoj od zvonika mjesne crkve, osim toga i neposredno uz najživlju gradsku prometnicu, Ulicu dr. Franje Tuđmana, kao "turističku razglednicu", u kojoj je brdo starih olupina doslovce naslonjeno na stogodišnje čemprese susjednog parka — pitanje je koje je Ivna Bučan, predsjednica udruge, uputila nadležnim institucijama.
Život okolnih stanara i do sada je bio ugrožen prodavačima ogrjevnog drva, a sada je buka pri iskrcaju šlepera nakrcanih starim automobilima, uz autogeno rezanje, gotovo neizdrživa. Stoga tražimo hitnu intervenciju nadležnih državnih inspekcija kao i zabranu obavljanja ovakvih djelatnosti na toj neprimjerenoj lokaciji — dodaje Bućan.
KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij