Državni tajnik za ribarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Tonči Božanić i predsjednik županijskog ceha ribara, na sastanku s gradonačelnikom Josipom Berketom i pročelnikom Ronaldom Rejom, razgovarali su o definiranju prostora Brižina, kao buduće ribarske luke.

Nakon što je gosp. Božanić prezentirao idejnu skicu ribarske luke i mogućih servisnih sadržaja, gradonačelnik Berket je potvrdio kako je u interesu Grada Kaštela da se ta lokacija iskoristi za potrebe ribara, te da se otvore nova radna mjesta.

Podsjetimo kako će se izmjenama i dopunama GUP-a, pokrenutim prije dva mjeseca, omogućiti izgradnja ribarske luke i drugih servisnih sadržaja. Uskoro bi se trebao organizirati novi sastanak državnog tajnika i gradonačelnika sa suradnicima kako bi se ova tema detaljnije razradila, te bila bila spremna prije nego krenu izmjene GUP-a.

Izvor: www.kastela.hr


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost)

    Točno otvara se 3 radna mjesta 2019 god.

    oko 8 godina prije
  • (Gost)

    brizine ribarska luka,vi niste kako triba,tu glupost su smislile pametne spljitske glave pocetkom devedesetih racunajuci i kasnije ostvarujuci prodaju zemljista talijanima,a za osobne potribe malo igrajuci se brodograditelja,rezalista ,a posli ribarske luke,glupost,na prostoru kastelanskoga zaljeva jedino misto za to moze biti ciovski poluotok ili kambelovac ako i njega urbanisti ne pretvore u svemirski \"velegrad\" ka po onome poznatome planu o ciovu velegradu..... :grin

    oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara