hren
 
U Kaštelima je održana konferencija za novinare u povodu predstojećih lokalnih izbora na kojoj je predstavljena koalicija stranaka HDRS, HČSP, HKDU, HIP i HD, čiji će nositelj biti dr. Davor Blinja.
— Ova koalicija je složna u zajedničkom nastupu na predstojećim gradskim izborima za grad Kaštela, a nositelj  liste dr. Davor Blinja mladi je poduzetnik  i ujedno najmlađi nositelj liste u gradu Kaštelima — kazala je Milojka Vicetin, povjerenica HIP-a za grad Kaštela.

— Na ovoj listi su radnici, težaci, studenti, intelektualci, branitelji i umirovljenici. Zajednički i prioritetni cilj je udahnuti novu kvalitetu na kaštelanskoj političkoj sceni — kazao je predstavnicima medija Davor Blinja. Nećemo dozvoliti da uski interes pojedinaca bude ispred dobrobiti većine.

Naše je djelovanje temeljeno na radu, poštenju, povjerenju, odnosno kršćanskim načelima. Želimo po tim načelima biti prepoznatljivi, a što ćemo u našem djelovanju i dokazati ako nam stanovnici grada Kaštela ukazu povjerenje svojim glasom—dodao je Blinja.

— Kaštela na svom razvojnom putu imaju mogućnosti za razvoj gospodarstva, ekopoljoprivrede, turizma, uz dovršenje kaštelanskog ekoprojekta, čime bi postigli povećanje standarda svih građana, a posebno zapošljavanja i školovanja mladih — izjavio je predsjednik HČSP-a Kaštela Željko Jakeljić.

— Za demokršćane je čovjek polazište i cilj političkog djelovanja, pa stoga držimo da taj naš cilj postane zajednički cilj ove šire koalicije republikanaca, demokr-šćana i pravaša, a sve na dobrobit čovjeka, osobito mladog. Stoga smo vrlo složno prihvatili podržati dr. med. Davora Blinju za kojega držimo da će probuditi mlade i dovesti ih na biračka mjesta, a oni potvrditi podršku zaokruživši listu broj 1, čiji je on nositelj — izjavio je Domagoj Veljača, predsjednik kaštelanskoga HKDU-a.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij