hren
 
KAŠTEL NOVI - Dobro su nam poznati stavovi gospode političara i političkih stranaka o pitanjima koja tište branitelje, kao što su nam poznati stavovi branitelja koje zastupamo i koji su jednodušno dali potporu Nezavisnoj listi Darka Varnice, kaže se u priopćenju za javnost kaštelanske Hvidre. Svojom potporom branitelji su omogućili više od dvije tisuće potpisa potpore listi Darka Varnice, a ne kao što je objavljeno u Slobodnoj Dalmaciji dvjesta potpisa, čime se umanjuje potpora građana njegovoj listi.

Apeliramo na javnost, a posebno na hrvatske branitelje da ne nasjedaju na isprazne i već potrošene priče političara koji u dnevno-političke svrhe osnivaju stranačke braniteljske udruge radi stvaranja prividne potpore i pokušaja razjedinjavanja branitelja s područja Kaštela koji su odlučili zajedničkim snagama s mladim intelektualcima i gospodarstvenicima pokrenuti ovaj grad u korist njegovih građana, kaže se u priopćenju Hvidre Kaštela, koje potpisuje Željko Strize.               

Izvor: Slobodna Dalmacija
KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost)

  Gospodine Strize, bavite se politikom i što je još najžalosnije to je postalo normalno, ljudi su se navikli na to. Kakve veze ima Hvidra i politika ? Možda jedina dodirna točka bi bilo pitanje branitelja. Kakvi su to apetiti, zašto svak ne radi svoj posao ?

  oko 14 godina prije
 • BRANKO (Gost)

  Prije ste bili sluge HDZ kaka su vas odpilili
  sada služite nekome drugome.
  Pravi branitelji ne služe nikome Gos. Strize
  Dosta nam je tvog Vašara po kaštelima.
  Postali ste ko borci NOB-a. :x

  oko 14 godina prije
 • Komentar (Gost)

  Jedva čekam 16.svibnja pa da vidim kolika je potpora ovoj nezavisnoj listi a samim tim ću se uvjeriti koje davao potpise i zašto.

  oko 14 godina prije
 • Ante (Gost)

  Dok ste dobijali od HDZ što ste htjeli onda su van političari bili dobri a sad kad ste popušili sad ste ko uvrijeđena nevjesta.
  Dobro je ovi reka BORCI NOB-a

  oko 14 godina prije
 • Valerije (Gost)

  Potporu nezavisnoj listi nisu dali branitelji nego primitivci koji su privatizirali udruge.
  Neki tamo Strizići, batinići i Višići
  večina branitelja nije ni pitana za mišljenja.
  Partijski drugovi uvjek su se tako ponašali.
  Ovo vam je vaša borba dala da imate STRIZU
  za MARŠALA

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  UVJEK ĆEMO KAO I DO SAD ZASTUPATI PRAVA ISTINSKIH INVALIDA DOMOVINSKOG RATA KAO I PRAVA ISTINSKIH BRANITELJA, ISTIH ONIH KOJI SU BORCE ZA SVOJA PRAVA PREPOZNALI I PREPOZNAJU U NAMA.
  HSP.

  oko 14 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij