OD SUĆURAČKE RIVE DO SVETOG LUKE
Ovogodišnja planinska utrka Kozjak 2011., u dužini od 8 kilometara, odnosno na 762 m nadmorske visine za seniore te 5.7 km na 460 m nadmorske visine za juniore, održat će se i ovaj put u organizaciji atletskog kluba Solin i pod pokroviteljstvom Grada Kaštela te New balance i to u subotu 21. svibnja na Kozjaku, a prijave natjecatelja su u tijeku.

Start utrke biti će u 10.30 sati sa rive u Kaštel Sućurcu, a cilj joj je kod crkve Sv. Luke na Kozjaku. Staza vodi asfaltiranim putem, zatim makadamom vatrogasnog puta te planinarskom stazom. Svaki kilometar na stazi biti će označen, a okrepa je planirana na 3 km te na 5.7 km u planinarskom domu. U planinarski dom Putalj organizirano će se sa rive prebaciti stvari natjecatelja, a u domu su osigurani garderoba i tuš te hrana i piće po vlastitom izboru. Isto tako u planinarskom domu može se rezervirati i spavanje, a rezervacije se mogu obaviti na telefon domara 098/131 84 84.

Utrka će se bodovati za New balance planinski kup te New balance junior ski planinski kup, a trči se na vlastitu odgovornost. Svi natjecatelji nagradit će se prigodnim majicama, a najbolji pojedinac, prve tri ekipe kao i najbolji klub dobit će pehare, dok će drugoplasirani i trećeplasirani u pojedinačnim konkurencijama dobiti medalje.
Svaki natjecatelj mora platiti startninu u iznosu od 80 kuna za seniore i 50 kuna za juniore, a krajnji datum za prijavu (za prvenstvo Hrvatske) je 16. svibnja 2011.

Prijave se mogu podnijeti putem faxa na broj HAS-a 01/ 462 26 34, ili na web stranici www.ak-solin.com te mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mora sadržavati ime i prezime, godinu rođenja, klub i kategoriju.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na telefone 098/21 93 82 – Asija Šošić ili 098/41 46 66 – Marin Koceić.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_6211)

  Jel svirala narodna muzika

  oko 7 godina prije
 • AK Solin iz Kaštela? (Gost_8379)

  Kako AK Solin nije organizirao utrku iz centra Solina preko Kozjaka do Blaca. Nego u Kaštelima.
  Tko to financira?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5164)

  pa piše da je pokrovitelj Grad Kaštela

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5164)

  imaju li kaštela klub?

  oko 7 godina prije
 • (Gost_8130)

  U cilim Kaštelima nema atletskog kluba,ali evo nam svima prilike za probat jednu atletsku utrku, ja dolazin sigurno

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara