OD ZVONIKA DO SVETOG LUKE
Sutra će sa sućuračke rive, u 10.30 sati startati utrka za prvenstvo Hrvatske u planinskom trčanju u seniorskoja I juniorskoj konkurenciji pod nazivom 3. planinska utrka Kozjak 2011.

Pod pokroviteljstvom Grada Kaštela i New balance te u organizaciji atletskog kluba Solin, od starog zvonika asfaltnom cestom, makadamskim vatrogasnim putem i planinarskom stazom, trčat će muškarci i žene, mladi i stari u konkurenciji seniora i prijeći put do crkve Sv. Luke na Kozjaku u dužini od 10.2 km. Juniori imaju zadatak prijeći nešto kraću stazu do planinarskog doma Putalj u dužini od 5.7 km.

Za sve sudionike bit će osigurana okrepa na 3. kilometru te na planinarskom domu, a svaki kilometar na stazi je označen.

U planinarskom domu sudionici će moći konzumirati hranu i piće, a za njihove osobne stvari bit će organiziran prijevoz, također do planinarskog doma.
Ova utrka se boduje za New balance planinski kup i New balance juniorski planinski kup.

Sve informacije o sudjelovanju i samoj utrci mogu se dobiti na telefone 098/219 382 - Asija Šošić i 098/414 666 - Marin Koceić.


 


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_9222)

    :sigh :zzz :p 8) :grin :eek :( :( :x :( :cry :cry :cry :? :? :? :eek :( :( :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek [B][/B][CODE] [/CODE][*]

    oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara