hren
 
U SRIJEDU IZLOŽBA ROBERTA JOZIĆA
Kaštel Lukšić će u narednim danima ugostiti kipare u 1. kiparskoj koloniji Kaštela - More, u organizaciji Muzeja grada Kaštela i suradnji s Umjetničkom akademijom u Splitu, od 17. do 31. kolovoza održavati u lukšićkom Novom parku, neposredno uz vilu Šoulavy.

U radu kolonije predstavit će se predavač na UMAS-u Robert Jozić, kipari Goran Balić i Filip Rogošić kao i apsolventi UMAS-a Tomislav Šalov i Ante Antunović. Svi zainteresirani građani moći će puna dva tjedna pratiti nastajanje različitih skulptura, a posljednjeg dana kolonije bit će prezentirani svi nastali radovi. Radovi će se moći razgledati i nakon zatvaranja kolonije nakon čega će biti ostavljeni Kaštelima, gdje će biti trajno smješteni.

Službeno otvaranje kolonije održat će se u Novom parku u srijedu, 17. kolovoza u 9 sati.

Skulpture u kuli Top

Skulpture kipara Roberta Jozića, koji je ujedno mentor radionice u Lukšiću, bit će predstavljene zainteresiranim poklonicama ove umjetnosti, na izložbi u sućuračkoj kuli Top, čije će se otvaranje upriličiti 17. kolovoza u 20.30 sati.

Izložba će biti postavljena do 27. kolovoza, a moći će se pogledati svakim danom, osim nedjelje, u vremenu od 18 do 21 sat.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_4507)

  lip je plakatić :)

  oko 8 godina prije
 • odlično... (Gost_9165)

  ...bravo, Robi.

  oko 8 godina prije
 • (Gost_9215)

  Nebih bilo loše da jednu skulpturu postave i u đardin u Novome, jer onaj već postavljeni je van funkcije!

  oko 8 godina prije
 • (Gost_2147)

  vrhunski duzajn \'\'plakatića\'\'!!!

  oko 8 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij