PUNO IGRAČAKA I SLATKIŠA
Sveti Nikola ovog je utorka pohodio brojne kuće i u dječjim čizmicama ostavio mnogo poklona, a pohodio je i razne ustanove na području grada Kaštela pa se je tako u vrtićima, školama i domovima družio s najmlađima, koji su mu u znak zahvale pjevali i recitirali te priredili izložbe svojih likovnih radova.

Među djecom, kojima je Sveti Nikola došao u posjet, bila su i djeca u dječjem domu „Miljenko i Dobrila“, a njima je Sveti Nikola slatkiše i igračke donio zahvaljujući djelatnicima i managementu hotela Radisson BLU Resort Split. Šef kuhinje ovog renomiranog splitskog hotela, kreirao je i tortu u obliku Svetog Nikole, koju su zajedno razrezali psihologinja doma Sanja Bedalov i general manager hotela.Maik Schaefer.

Posebno veselo bilo je i u osnovnoj školi Ostrog, gdje su učenici nižih razreda Svetog Nikolu dočekali s puno pjesme i smijeha, a on njih darivao slatkišima.

U znaku Svetog Nikole dan je prošao i u ostalim školama i brojnim dječjim vrtićima, a o susretu sa starcem koji dobroj djeci nosi poklone, mnogi će mališani pričati još danima. Ono što posebno raduje je činjenica da se nitko od djece nije potužio kako mu je u goste, umjesto Svetog Nikole, stigao Krampus.
Očito je Krampus, ovog puta bio zauzet djeljenjem „poklona“ njihovim starijim sugrađanima.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_2124)

  a di je ono vrime kad je za sv nikolu znala samo mater i dica joj.ono je pravi sv. nikola a ne ovo danas kad se svak razmeče i slikaje

  oko 6 godina prije
 • mama (Gost_8193)

  kakva je to uprava kad u dičji vrtić u Kambelovcu ispod ceste doša sv. Nikola,a onome u staroj školi nije?

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1150)

  Tako j :roll

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1896)

  kaštelanske su mališane pohodili roditelji,a ne sv.nikola

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara