SVIBANJ – MJESEC KAZALIŠTA U KAŠTELIMA
Točno mjesec dana prije početka, GSU Teatar – Kaštelansko kazalište na svojim je web stranicama objavilo program 2. Dana Kaštelanskog kazališta koji će se tijekom mjeseca svibnja održati u Pastoralnom centru u Kaštel Lukšiću.

Tako će i ove godine kaštelanski ljubitelji kazališne umjetnosti tijekom mjesec dana moči pogledati različite kazališne predstave, a ovaj put će u programu nastupiti družine iz Bjelovara, Zadra, Zagreba, Visa, glumci iz Karlovca, Vinkovaca i Trsta, te nezaobilazno Amatersko kazalište Moreta i domaćini iz Kaštelanskog kazališta.

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo u ovogodišnjem programu imati čak tri kaštelanske premijere, jednu Moretinu i dvije naše. Dokaz je to da se u Kaštelima radi i razmišlja kazališno. Isto tako, napravili smo i vrlo raznolik program. Bit će tu naše dalmatinske riči, radionica pokreta i plesa Nataše Pavlov, po prvi put u Kaštela dovodimo sve popularniju stand-up komediju sa muško-ženskom tematikom, o problemima mladih bavit će se naši prijatelji iz Bjelovara, a stiže nam i poslastica u obliku lutkarske predstave za djecu, - kazao je Joško Grgin, predsjednik GSU Teatar.

Ovogodišnji Dani Kaštelanskog kazališta imat će i humanitarni karakter. Umjesto klasičnih ulaznica, po cijeni od 10 kn prodavat će se razglednice Udruge za pomoć obiteljima i djeci sa posebnim potrebama "Naša dica" koje su izradili kaštelanski učenici, a sav prihod od ove manifestacije uplatit će se udruzi "Naša dica" za projekt opremanja "Male kuće".

Program 2. Dana Kaštelanskog kazališta:

Više o programu kao i o drugim događanjima moči ćete pročitati na web stranici http://kastelansko-kazaliste.com/

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Od prvog do sedmog razreda...
Ma kaki ORAH, mi Kastelani kazemo ORIJ.
cim neko misli svojom glavom odma je hdz -partija hdz mu je omogucija visegodisnji rad bez ikakvih dozvola neka neko drugi ogradi pomor...
Za gosta 8412 Slazem se, ali koga je to nazalost briga, vaznija je lova nego ljudski zivot.Pitanje - U KAKVOM MI TO SVIJETU ZIVIMO?
Zivimo u 21.st. a vracamo se u davna stoljeca.,kad je plemstvo vodilo glavnu rijec,raja bila potlacena.Svaka cast naprednoj civilizacij...
Nagrada za spaljivanje smeća,trovanje djece i ostalih,izazivanje teških bolesti i napokon sve vise i vise umrlih mladih svaki dan od na...
O da, današnjoj dici bi puno i prepuno značile sličice svetaca... Ne kažen da tako triba bit al dajte se malo stavite u realnost.
Aj biraći ne treba vam uvijek interese gledati na visokoj plaći. Biraj te i one što nikome više naškodit ne more. Enver Hođa bio je nek...