SVIBANJ – MJESEC KAZALIŠTA U KAŠTELIMA
Točno mjesec dana prije početka, GSU Teatar – Kaštelansko kazalište na svojim je web stranicama objavilo program 2. Dana Kaštelanskog kazališta koji će se tijekom mjeseca svibnja održati u Pastoralnom centru u Kaštel Lukšiću.

Tako će i ove godine kaštelanski ljubitelji kazališne umjetnosti tijekom mjesec dana moči pogledati različite kazališne predstave, a ovaj put će u programu nastupiti družine iz Bjelovara, Zadra, Zagreba, Visa, glumci iz Karlovca, Vinkovaca i Trsta, te nezaobilazno Amatersko kazalište Moreta i domaćini iz Kaštelanskog kazališta.

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo u ovogodišnjem programu imati čak tri kaštelanske premijere, jednu Moretinu i dvije naše. Dokaz je to da se u Kaštelima radi i razmišlja kazališno. Isto tako, napravili smo i vrlo raznolik program. Bit će tu naše dalmatinske riči, radionica pokreta i plesa Nataše Pavlov, po prvi put u Kaštela dovodimo sve popularniju stand-up komediju sa muško-ženskom tematikom, o problemima mladih bavit će se naši prijatelji iz Bjelovara, a stiže nam i poslastica u obliku lutkarske predstave za djecu, - kazao je Joško Grgin, predsjednik GSU Teatar.

Ovogodišnji Dani Kaštelanskog kazališta imat će i humanitarni karakter. Umjesto klasičnih ulaznica, po cijeni od 10 kn prodavat će se razglednice Udruge za pomoć obiteljima i djeci sa posebnim potrebama "Naša dica" koje su izradili kaštelanski učenici, a sav prihod od ove manifestacije uplatit će se udruzi "Naša dica" za projekt opremanja "Male kuće".

Program 2. Dana Kaštelanskog kazališta:

Više o programu kao i o drugim događanjima moči ćete pročitati na web stranici http://kastelansko-kazaliste.com/

Komentari (5)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

boze dragi koja steta osta ja bez srdela
Oćeli se nać koji NJEMAC za Resnik Hotele, Palac, Kulu u Novom. Bivši Vinil itd BOŽE POGLEDAJ SVOJ NAROD
Pa dotićna dama treba ostat ravnateljica
Udruge se plase inspektora i kazni koje bi usljedile organizatoru kad bi dosla inspekcija.Po mom grad je triba izac sa nekim priopcenje...
Šta će Kaštela imat od ovog ....samo buku i dpdatno zagađenje zar nije dosta jedna zračna luka
jos da nema ovi šahti za kanalizaciju na slikama bilo bi dobro.
Pas mater svima koji su od prirode i mira napravili kaos i buku. Kome treba bogaćenje? Samo pojedincima pristiglim iz šuma i planina.
Zašto na dnevnom redu nije točka o Dozvoli za spaljivanje smeća u Cemexa? Vijećnici bi trebali raspraviti o tome, jer spalionica smeća ...