hren
 
KAŠTEL STARI - U sportskoj gradskoj dvorani u Kaštel Starom održana je podjela školskih knjiga namijenjenih za osnovno školovanje obiteljima s četvero i više djece. Podijeljeno je ukupno 528 kompleta knjiga, za što je Grad Kaštela iz gradskog proračuna izdvojio 311.000 kuna.

Inače, ovo je četvrta godina za redom da Grad izdvaja sredstva za pomoć građanima, a u ovoj akciji je obuhvaćeno pet škola s područja grada te područne škole u Kaštelanskoj Zagori i škola u Primorskom Docu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • dobra prilika za osobnu promociju (Gost)

  Akcija je hvale vrijedna,ali podjela se morala organizirati na drugačiji način.
  Mislim da bi najprimjerenije bilo da djecu iz mnogočlanih obitelji,njihovi školski kompleti čekaju na njihovim školskim klupama.
  A ne da se knjige dijele u sportskoj dvorani poput nekadašnjih paketa humanitarne pomoći ili vreća proklijalih krumpira.
  I da izvjesni gospodin,član poglavarstva-M.B.,glumi Svetog Nikolu(usput,vozi automobil s tablicama BiH,znači ne poštuje zakon).Kao da je za knjige izdvojeno od njegove plaće,a ne iz gradskog proračuna,koji svi mi punimo.

  Kako je roditeljima iz sela Kaštelanske Zagore
  dolazitipo knjige,zar ih gospodin MB nije mogao poštedjeti ceremonije i poslati im knjige,pa našla bi se valjda još koja kuna i za troškove dostave.
  Usput,u gradu Zagrebu knjige su dobila SVA djeca.
  Da,veliki je grad,ogroman proračun,ali i MNOGO učenika.
  I ne samo u Zagrebu,ima ih još....
  I dogodine,kad budete dijelili knjige,sklonite se ljudima s očiju i poštedite ih VAŠE NAZOČNOSTI.
  Dosta im je i njihove muke... :upset

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  i među višebrojnim obiteljima ima djece kojoj su besplatne knjige potrebne,ali ima i djece iz imućnih obitelji.Krumpir i meso jednako gulaš..

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  mislim da je MB u pravu i da dogodine treba napraviti istu stvar. zasto samo kritizirati. Ima samo jedan uvjet, a to je da M.B. ili netko drugi koji javno dili knjige to plati iz svoga zepa.neka se odreknu place clanovi poglavarstva nekoliko miseci i iz tog fonda dici kastili kupuju knjige , pa da se i slikaju, svaka cast.

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  Zašto grad financira besplatne knjige djeci iz Kaštelanske Zagore i Primorskog Doca? Nije grad karitas :?

  oko 14 godina prije
 • (Gost)

  valjda zato šta kupuje glasove za buduće izbore,jer čim završe jedni,već počinje kampanja za druge

  oko 14 godina prije
 • 28 (Gost)

  svaka čast svakom tko god misli na tako nešto da i ti ljudi osjete da ih nisu zaboravili ovi uz more šta se uvik dižu dok zagora stoji u mistu :roll

  oko 10 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij