KAŠTELANI NA NATJECANJU MLADIH JADRANA
Učenici glazbene škole Fra Bernardina Sokola na nedavno održanom 17. Natjecanju mladih glazbenika Jadrana, koje se održavalo u Splitu i Kaštelima, u kategoriji gitara i klavir ostvarili su zapažen uspjeh, a uspjeh su ostvarili i mladi Kaštelani, donedavni učenici ove škole, koji trenutno pohađaju srednju glazbenu školu u Splitu.

Učenici profesora Vicka Novaka, mlada gitaristica Paula Ćurić u I kategoriji osvojila je drugu nagradu kao i gitarist Josip Krokar u II kategoriji.  Filip Mišković, gitara II kategorija i Šimun Buotić, gitara III kategorija, osvojili su treće nagrade.
Učenik profesorice Katarine Gekić, Petar Krokar za klavirom, osvojio je prvu nagradu u III kategoriji,  dok je učenica profesorice Petre Filomonović, Anja Matić za klavirom, osvojila drugu nagradu u II kategoriji, a  pod vodstvom profesorice Filomonović za klavirom je nastupio i Lukša Vučić te zaslužio treću nagradu.
Valentina Mustapić za klavirom, učenica profesorice Helene Bojić,  u  III kategoriji osvojila je treću nagradu.
 
Od srednjoškolaca zapažen uspjeh ostvarili su učenici profesorice Anđele Jerkunice Milišić,  Marija Magdalena Grgin na gitari koja se natjecala u IV kategoriji te osvojila prvu nagradu i mladi gitarist Ivan Šćepanović koji je u V kategoriji osvojio drugu nagradu.
Josipa Radnić za klavirom u  IV kategoriji osvojila je drugu nagradu pod paskom profesorice Helene Bojić.

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • ! (Gost_1876)

    A DI SU PUHAČI?

    oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara