Savjet mladih grada Kaštela poziva sve zainteresirane da odaberu najbolje i njima najdraže  fotografije koje su fotografirali za vrijeme snježnih dana te da ih pošalju do 17. lipnja zajedno sa osobnim podacima na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Naime, Savjet mladih Grada Kaštela u suradnji s udrugom Golubice organizira izložbu fotografija pod nazivom “Kaštela pod snijegom”. Izložba će se održati od 26. do 30. lipnja 2012. godine u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.  Tema izložbe je, kao što i samo ime govori, snijeg koji je ove veljače naš grad zameo kao nikada prije i pružio bezbroj prekrasnih motiva za fotografiranje. Ovom izložbom želimo skupiti sve najljepše fotografije na jednom mjestu i u ove vruće ljetne dane koji su pred nama sjetiti se kako nam je hladno bilo ove zime. Ovim putem pozivaju se svi građani da odaberu najbolje i njima najdraže fotografije koje su fotografirali za vrijeme snježnih dana te da  ih do  17. lipnja zajedno sa osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, zanimanje i broj telefona) pošalju na  e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Fotografije moraju biti poslane u datoteci  u digitalnom obliku (jpg/jpeg -  najmanja moguća rezolucija fotografija mora biti 2000px po dužoj strani fotografije,) koja sadrži ime i prezime autora, redni broj fotografije i naziv fotografije (npr. Mate_Matic_1_fešta_od_sniga.jpg).

Posebno sastavljeni žiri od pristiglih fotografija izabrat će i izraditi one najbolje te će ih izložiti u dvorcu Vitturi. Osim što će ih moći razgledati, posjetitelji će ih moći i kupiti po simboličnoj cijeni. Sav prihod od kupljenih slika ići će za potrebe dječjeg doma Miljenko i Dobrila.


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • (Gost_2056)

  lijepo....

  oko 6 godina prije
 • (Gost_8244)

  napokon nešto radosno!!! Sve pohvale...<br />poslat čemo slike....

  oko 6 godina prije
 • (Gost_5231)

  bas lipo...od pocetka do kraja...

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1209)

  odlična ideja, sretno s realizacijom i sve pohvale !!!

  oko 6 godina prije
 • prcko (Gost_3155)

  Ja posla :)

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara