hren
 

Članovi kambelovske Nebojsije ponovno su najuspješniji športski ribiči Splitsko- dalmatinske županije na netom završenim županijskim prvenstvima u športskom ribolovu na moru.

U kategoriji U-16 u disciplini štapom sa obale Vice Dražin je pobjednik, reprezentativka Tea Kapov je trećeplasira. dok je Mislav Karanušić zauzeo 4 mjesto. U ekipnoj konkurenciji Nebojsija u sastavu Kapov/Karanušić je pobjednik natjecanja.
U kategoriji U-21 u disciplini štapom sa obale Toni Kapov je drugoplasirani a Josip Tadin je zauzeo 6. mjesto.  U ekipnoj konkurenciji Nebojsija je drugoplasirana.
U disciplini štapom iz brodice pobjednik je Josip Tadin, reprezentativac Tomislav Tadin drugoplasirani, dok je Toni Kapov trećeplasirani. Tomislav i Toni su pobjednici u ekipnoj konkurenciji.

Kod seniorki u disciplini štapom sa obale Brigita Kapov je trećeplasirana. I u ekipnoj konkurenciji Nebojsija u sastavu Brigita Kapov/Tinka Klarić je trećeplasirana.
Kod seniora u disciplini štapom sa obale Kolja Sobin je trećeplasirani, Mario Kapov je plasiran na 4. a Duje Tvrdić na 5 mjestu.  
U ekipnoj konkurenciji Nebojsija u sastavu Tvrdić/Kapov je drugoplasirana.
U disciplini štapom iz brodice Mario Kapov je na 8 mjestu.

Nastavak natjecanja je u rujnu i listopadu kada se održavaju međužupanijska odnosno državna prvenstva.
U trci za najbolji klub županije Nebojsija je u vodstvu sa 270 bodova ispred najvećih konkurenata Stobreća sa 192 boda i Špinuta sa 142 boda.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij