hren
 

KRATKI OSVRT NA PROTEKLU NATJECATELJSKU SEZONU
Kraj je kalendarske godine i prilika da se sumiraju ostvareni rezultati KŠR Nebojsija iz Kaštel Kambelovca. Kao prvo treba naglasiti da je Klub treću godinu zaredom najuspješniji klub Splitsko-dalmatinske županije s temeljem bodovanja rezultata ostvarenih na službenim natjecanjima HSŠRM.

Pri tom se vrednuju rezultati svih natjecatelja nekog kluba koji su plasirani među deset prvoplasiranih na svim natjecanjima od županijskih prvenstava pa nadalje. Ove godine Nebojsija ima 278 bodova, Stobreč 218, Zenta 192, te Špinut 151 bod.

Na listama najuspješnijih natjecatelja po kategorijama i disciplinama Vice Dražin u kategoriji U-16 i Josip Tadin u kategoriji U-21 brodica su najbolji na nivou županije.
Tea Kapov i Tomislav Tadin nastupili su na Svjetskom prvenstvu u Budvi tijekom travnja ove godine, gdje je Tomislav nositelj srebrne medalje u ekipnoj konkurenciji za kategoriju U-21 štapom sa obale.

KŠR Nebojsija osvojio je najviše medalja na službenim natjecanjima i imao najviše predstavnika na međužupanijskim i državnim prvenstvima, a ono što posebno raduje je da njihovi najmlađi natjecatelji i dalje suvereno vladaju u kategoriji U-16 na nivou županije, te su bitan čimbenik i na mnogim prigodnim natjecanjima. Sve to rezultat je dugogodišnjeg rada škole ribolova u Klubu.

Vjerujemo da će trend dobrih rezultata biti nastavljen i u narednoj godini i da će i nadalje uspješno predstavljati kaštelanski sport u ovoj lijepoj sportskoj disciplini.

 


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij