hren

SPORTSKO HUMANITARNI SPEKTAKL U KAŠTELIMA
Predstavnici udruge Humane zvijezde Hrvatske 03. sastali su se danas u prostorima Gradske uprave sa kaštelanskim gradonačelnikom Josipom Berketom i predsjednicom Udruge za pomoć obiteljima djece s posebnim potrebama "Naša dica" Gordanom Burić, kako bi zajednički predstavili humanitarno-sportski spektakl, odnosno, nogometnu utakmicu koju će Humane zvijezde Hrvatske odigrati sa domaćom ekipom Humanih zvijezda Kaštela.

Prezentaciju projekta otvorio je predsjednik udruge Humane zvijezde Hrvatske, inače savjetnik za sport predsjednika Josipovića, Branko Tušek, naglasivši kako je udruga tijekom dosadašnjih 10 godina postojanja organizirala brojne slične manifestacije te ukupno do sada prikupila preko 50 milijuna kuna namijenjenih isključivo djeci sa poteškoćama u razvoju kao i djeci bez odgovarajuće skrbi.

- U projekt Humanih zvijezda Hrvatske uključeni su mnogi, a za sada možemo potvrditi da će u Kaštela stići "Vatreni" predvođeni Zvonimirom Bobanom, bivši nogometaši poput Zajeca, Krune Jurčića, pjevač Boris Novković, ministri u vladi RH Jakovina, Maras i Vrdoljak, predsjednik hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, vaterpolista Dubravko Šimenc i mnogi drugi koji će pokloniti svoje nogometne vještine Kaštelanima i udruzi "Naša dica", - naglasio je Tušek.

Kaštelanski gradonačelnik Josip Berket naglasio je kako će Gradska uprava s njim na čelu učiniti sve kako bi ovaj hvale vrijedan događaj bio organiziran na najvišem nivou na zadovoljstvo svih, posebice štićenika udruge kojoj je namijenjen cjelokupan prihod manifestacije.

- Odmah ćemo pristupiti osnivanju Organizacijskog odbora koji će pripremiti detalje programa i angažirati se na omasovljavanju ove akcije. Pripremit ćemo i ekipu domaćih kaštelanskih zvijezda koja će biti tvrd orah svojim suparnicima, a pozvat ćemo i Ivicu Vastića koji nije u Kaštelima ali vjerujem da će se odazvati akciji, - kazao je Berket.

- Vjerujem da će ovaj događaj biti veliki motiv našim sugrađanima da se uključe i kupnjom ulaznica, koje će biti po simboličnim cijenama, pomognu našoj udruzi u nabavci kombi vozila koje nam je neophodno jer trenutno skrbimo o osamdesetak korisnika, - kazala je Gordana Burić, predsjednica udruge Naša dica.

Sastanku su prisustvovali ispred Humanih zvijezda glavni tajnik udruge Dejan Pap te organizacijski tajnik Nino Tušek, a ispred Grada Kaštela savjetnik za sport i mlade Stjepan Maglica te pročelnik za društvene djelatnosti Darko Opačak. Veliki humanitarno-sportski spektakl Humanih zvijezda Hrvatske i Humanih zvijezda Kaštela održat će se u nedjelju, 12. svibnja sa početkom u 16 sati na stadionu "Vukovar" u Kaštel Starom.

 


KOMENTARI:

Stari Komentari (10)

 • (Gost_225)

  Bravo Beki! Ima li još što kako bi upotrebio za osobnu promidžbu uoči lokalnih izbora. Vjerujem da će ti oponenti pronaći žalac i taknuti te gdje si tanak. Što je previše, previše je.

  oko 7 godina prije
 • bravo beki (Gost_7834)

  drago mi je sta si uvik ovaki ane samo prid izboree.<br /><br />tvoja kastila to znaju a zlobnici neka ser...

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3110)

  [quote name="Gost_225"]Bravo Beki! Ima li još što kako bi upotrebio za osobnu promidžbu uoči lokalnih izbora. Vjerujem da će ti oponenti pronaći žalac i taknuti te gdje si tanak. Što je previše, previše je.[/quote]<br /><br />Aj ne šizdri ... ovo je u organizaciji gospodina Tušeka i šta je triba Berket reć - nemere ... iđu lokalni izbori , nemere to tako ??? Lipo kupi ulaznicu i pomozi dici .

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5150)

  Ovo je na inicijativu Udruge NAŠA DICA a ne Berket.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_236)

  nemam ništa kontra akcija za pomoć nekome di država zakaže, ali iman protiv države ovakve koja sipa lovu u mamićeve klubove, u bezbroj udruga koji su sami sebi svrha, koja dili lovu i privatnin firmama kad su u krizi. ostavila je narodu da se brine o bolesnima i nemočnima , deložiranima, jer narod mora imat sentimenta ,a ona nemože sve dospit. važno je da hajduk i dinamo ne propanu.lipa država, puno lipa.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_1026)

  organizira je Beki i humanitarne akcije za izgradnju staračkog doma u Kaštelima, oli se ne sićate humanitarnih večera u marini u društvu patera Nikića, završili izbori , je li tko čuo više za starački dom, ajme koji licemjeri

  oko 7 godina prije
 • (Gost_7119)

  Ovo je dobro ali gradonačelniče volio bi da govorite o prometnicama, kanalizaciji , vodoopskrbi, investicijama. Činjenica je što se tiče marketinga osobne prezentacije, fešta i zabava tu ste - odlični ali rada osiguranja pinez preko državnih institucija VELIKA VELIKA NULA. Udovičić Vas je tu prišiša, bit će sada ronjanja ali to je istina. Treba se znati izborit Ivan je to znao premda je imao otpora.Bolji od Vas.

  oko 7 godina prije
 • (Gost_2378)

  naprid Berket!

  oko 7 godina prije
 • (Gost_5150)

  Ovdje je riječ o Udruzi " Naša Dica " i pomoći njenim članovima. Možete li jednom zaboraviti na mržnju i misliti malo na druge , na tu djecu kojoj je potrebna pomoć.<br />Berket ovo nije organizira nego Udruga Naša dica zajedno sa dobrim ljudima iz Zagreba ! Umjesto da pohvalite činjenicu da će se djeci omogućiti bolji uvjeti vi ste opterečeni Brrketom .Bilo HDZ ili SDP treba Vas biti sram

  oko 7 godina prije
 • (Gost_3231)

  [quote name="Gost_225"]Bravo Beki! Ima li još što kako bi upotrebio za osobnu promidžbu uoči lokalnih izbora. Vjerujem da će ti oponenti pronaći žalac i taknuti te gdje si tanak. Što je previše, previše je.[/quote]<br />A kad Katarine zajebaju dicu i starce, to nije promidžba?

  oko 7 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij