Croatian English French German Italian Spanish

 

Druga brdska utrka u sezoni 2013., održana proteklog vikenda na Malačkoj, bila je  pravi oktanski spektakl. Lista prijavljenih vozača prešla je 100 a ukupni pobjednik bio je Laszlo Szasz iz AK Dubrovnik Racing.

Zahvaljujući gosp. Damiru Katunariću, tajniku SAK Split i proslavljenom šampionu bivše države, koji je uložio napore i "potegao veze", kako iz Hrvatske tako iz cijele regije, i založio se za smanjenje startarina vozačima iz regije a pojedinim vozačima osigurao i besplatno učešće na utrci, trke na Kozjaku izgledale su uistinu spektakularno.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Laszlo Szasz iz AK Dubrovnik Racing, drugo i treće mjesto pripalo je crnogorcima Jovanu Aćimiću i Milošu Asanoviću iz ASMK Blažo Smiljanić. U klupskoj konkurenciji najbolji je bio AK Dubrovnik Racing, drugi su bili članovi AKK Petar Klepac, dok je treće mjesto Prvenstva Hrvatske pripalo AKK Šibenik.

Sve rezultate možete pogledati OVDJE.

Više fotografija možete pogledati u našoj Facebook galeriji OVDJE.

Video: Iskreni

Komentari (2)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_9196
moj komentar obrises a onda ga komentiras..pravi si zaostali kukavicki lazljivi i hvalisavi balkanski komunisticki isprdak..bia i osta....
Gost_9172
.............. sve je na svome mistu ca joj fali ...............?
Gost_3149
Naprotiv , ja neman šta reć protiv mame , . . . , sve je na svome mistu i kako triba
Gost_1212
stavite karte da se može vidit i povečat a ne ovako
Gost_1951
9196 o cemu ti pišes o kojim lažima moja dica ce vracat tude dugove budi realan ostavi proslost jer nisi nit politicar ni povjesnicar a...