Druga brdska utrka u sezoni 2013., održana proteklog vikenda na Malačkoj, bila je  pravi oktanski spektakl. Lista prijavljenih vozača prešla je 100 a ukupni pobjednik bio je Laszlo Szasz iz AK Dubrovnik Racing.

Zahvaljujući gosp. Damiru Katunariću, tajniku SAK Split i proslavljenom šampionu bivše države, koji je uložio napore i "potegao veze", kako iz Hrvatske tako iz cijele regije, i založio se za smanjenje startarina vozačima iz regije a pojedinim vozačima osigurao i besplatno učešće na utrci, trke na Kozjaku izgledale su uistinu spektakularno.

U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Laszlo Szasz iz AK Dubrovnik Racing, drugo i treće mjesto pripalo je crnogorcima Jovanu Aćimiću i Milošu Asanoviću iz ASMK Blažo Smiljanić. U klupskoj konkurenciji najbolji je bio AK Dubrovnik Racing, drugi su bili članovi AKK Petar Klepac, dok je treće mjesto Prvenstva Hrvatske pripalo AKK Šibenik.

Sve rezultate možete pogledati OVDJE.

Više fotografija možete pogledati u našoj Facebook galeriji OVDJE.

Video: Iskreni


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_8235)

    malo više informiranosti za novinara ovoga portala nebih škodilo.Jer valja napomenuti da je LASLO prvak u prototipu formula i one su van konkurencije a sveukupni pobjednik automobila je Robert Bradarić iz Solina koji je ujedno srušio i rekord staze

    oko 5 godina prije
  • (Gost_7210)

    a štaš kad je đudo u modi

    oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara