Croatian English French German Italian Spanish

 

NA PLAŽI KAMP
Unatoč jakom vjetru Gomiličani i njihovi gosti iz ostalih Kaštela, kao i gosti iz obližnje marine, okupili su se u petak navečer, na velikoj Gomiličkoj fešti održanoj na plaži Kamp, koju već 12-tu godinu organizira udruga Sv. Jeronim.

- Za goste smo pripremili nekoliko stotina porcija crnog rižota, isto toliko srdela s gradela, školjki, a tu su i nezaobilazni čevapi te znatne količine pića. Nadamo se da će to biti dovoljno i da nitko neće ostati gladan – s osmijehom nam je rekla predsjednica udruge Sv. Jeronim Kristina Ljubičić.

U organizaciji fešte mladim Gomiličanima podršku je dao i dio kaštelanskih obrtnika i poduzetnika, a ove večeri podršku su im došli dati i kaštelanski političari, među kojima i njihov donedavni predsjednik, a sada predsjednik Gradskog vijeća, Denis Ivanović, gradonačelnik Ivan Udovičić i njegov zamjenik Mili Novak, kao i nekadašnji župan, a sada saborski zastupnik Ante Sanader.

Njihova podrška nije bila samo figurativna, već su se kaštelanski političari na trenutak našli i u ulozi pomoćnih kuhara.

Veseloj atmosferi doprinio je i nastup grupe VoxBox iz Omiša, a sretni dobitnici zanimljivih nagrada na lutriji postali su Boško Barun koji je dobio odojka i Mia Buotić koja se kući vratila sa glavnom nagradom - WC setom.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (18)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara