hren
 

SUSRET RODITELJA
'Prijatelj vašeg uspjeha' u četvrtak, 12. prosinca, u dvorani Sv. Fabijana i Sebastijana na Brcu u Kaštel Novom organizira susret roditelja pod nazivom „Može se biti još bolji roditelj“.

Na njemu će se razgovarati o tome koliko roditelji poznaju svoje dijete i njegove vrijednosti, koliko poznaju kome bi se njihovo dijete povjerilo u kriznim situacijama, bilo od odraslih, bilo od vršnjaka. Osim toga razgovarat će se o problemima u komuniciranju između djece i odraslih. Ovo je prvi susret na kojem će također biti dogovor oko tematike, te rasporeda idućih susreta, a vodit će ga prof. Ana Marija Bašić.

Susret  za roditelje započinje u 19 sati.

'Prijatelj vašeg uspjeha' je web portal, koji je u manje od dvije godine imao gotovo milijun posjeta, a na kojemu se može pronaći oko 1500 edukativnih članaka, istoimeni digitalni časopis, kao i radijske emisije iz područja osobnog i obiteljskog razvoja. Portal je oblikovan kao „Online obiteljsko savjetovalište“ s mnoštvom relevantnih web adresa s područja obiteljske i socijalne problematike na kojem skupina stručnjaka odgovara na postavljena pitanja.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_2091)

    Voljela bih doći ali se samo zbog izbora voditeljice jako dvoumim, ne ulijeva mi povjerenje ni kao učiteljica a o izboru garderobe na radnom mjestu da ne govorim!

    oko 6 godina prije
  • (Gost_5975)

    goste2091 ako cijeniš ljude po garderobi onda bolje da ne dolaziš, ostani u kući i ne izlazi, doduše za lajone kao ti to bi bilo i te kako teško

    oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij