UDRUGA LAŽANI ORGANIZIRA ZA UMIROVLJENIKE
Iako su nastojali organizirati doček Nove godine u Vrsinama, udruga umirovljenika Lažani, zbog objektivnih okolnosti doček će organizirati u svojim prostorijama na brcu u Kaštel Kambelovcu.

Za sve zainteresirane bit će organizirana novogodišnja večera, a za zabavu će biti zadužena grupa Maestrali.
Cijena ove večere i zabave stoji 140 kuna.

Dodatne informacije mogu se dobiti na mobitel 098/ 187- 4631 – predsjednik Udruge Mate Taraš. Na isti broj mogu se izvršiti i rezervacije, kao i u prostorijama udruge u Kaštel Kambelovcu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (9)

 • (Gost_6146)

  Hahahaha, Vrsine!!!
  Dobra je to shema :-)

  oko 4 godina prije
 • vrsine (Gost_218)

  Suluda ideja koja je sigurno u startu bila osudena na propast.Pa jos uz Maestrale,pomozi Boze od tih napasti.Dosta je vise onog mucenja uz prastare pjesme....Toliko sve drugo bilo bi previse

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1781)

  ;):):(:p:o:D

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3169)

  ovi ..na slici..drze..palceve..da tako i bude..;)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9218)

  e a muzika vam je uzas ko moze izdrzati noc s maestaralima platili bi da ih neslusamo

  oko 4 godina prije
 • U pravu ste komentatori (Gost_6129)

  Vama nije mjesto gdje se događa glazbeni program prastarih pjesama,mada se treba da okrenete malo i naglavačke,i nebi se složila u potpunosti.I zbog čega bi musliman ili pravoslavac otišao u katoličkun crkvu na Božić ako ima svoju.Kaže se u narodu "Svaka ptica svome jatu".

  oko 4 godina prije
 • Za gosta 218 (Gost_4408)

  Vjerujem da si prespavao 10-tak godina kad govoriš o prastarim pjesmama,jer to nije istina.A šta se tiče starih i prastarih pjesama ima onih koji to itekako vole.Na kraju krajeva ukusi se ne kritiziraju nego vrednuju na poseban način.Ti kao pojedinac ili više vjerujem pojedinka nemaš prava kritikovati i vrijednovati onako kako to rade izuzetni stručni ljudi svaku glazbu a takve glazbe ima podosta različite.O tome može povijest da piše i da svatko pronađe nešto za sebe ili uopče ne nađe.

  oko 4 godina prije
 • vidi mudrost 9218 (Gost_4812)

  Ne moraš goste 9218 plačati za neslušanje maestrala,vrlo jednostavno zaobiđi gdje su oni,tako zašteđuješ novac u ovim teškim vremenima jer moguče da ti je novčanik prazan.A šata če oni uvijek biti i dalje u tvojoj blizioni bar u mislima to je druga stvar,oposti se i kreni božjim blagoslovom dalje ako ti ga i Bog dodijeli.

  oko 4 godina prije
 • Za gosta 6146 (Gost_4812)

  Nema potrebe mnogo jer vrijeme komentara poklapa se sa komentarom istog texta na slici na facebooku /Hahahaha/ je bijedno i jadno .Sve je jasno odkud vitar puše.Bila jedna čiča i gotova priča.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara