ZA STARIJE OD 65 GODINA I 3. ZONU
Kaštelani stariji od 65 godina, od danas 2. siječnja, na Prometovim prodajnim mjestima u Kaštel Sućurcu i Kaštel Starom, mogu kupovati povlaštene autobusne karte, a prema odluci kaštelanskog Gradskog vijeća.

Tako svi građani, stariji od 65 godina, s prebivalištem na području grada Kaštela, mogu kupiti kartu za vožnju kroz Kaštela po cijeni od 4 kune za povratnu kartu, dok će razliku u cijeni platiti Grad Kaštela.
Građani će karte moći kupiti prema potrebi tijekom cijele godine, maksimalno 10 povratnih karata mjesečno, a od ostalih karata razlikuju se jer su tiskane u plavoj boji.

Iz Prometa i Grada uputili su obavijest korisnicima ovih karata da pri kontroli tijekom vožnje u autobusu, na traženje kontrolora, uz kartu trebaju predočiti i osobnu iskaznicu.

Starije osobe s područja Kaštela ove karte neće moći koristiti za vožnju izvan Kaštela, pa će tako odlaske u Split, Solin ili Trogir morati nadoplatiti po službenoj cijeni kao i ostali korisnici javnog prijevoza.


KOMENTARI:

Stari Komentari (22)

 • (Gost_5530)

  gospodo draga na vlasti, obečali ste besplatne karte....

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5162)

  da jema pinez bilo bi besplatno,
  četri kune nije puno za povratnu kartu,

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5145)

  Još jedna HDZ ova prevara. Obećali ste da će te od 6. mj, 2o13 davati svim umirovljenicima besplatne katre i karte do Splita jer njima i ne tribaju karte za vozati se po Kaštelima skoro u svaki kaštel imaju ambulantu ali zato za poć do bolnice u Split na preglede im tribA.nAJVAŽNIJE DA STE VI NASJELI NA JOŠ JEDNU PREVARU PRED IZBORE A SADA IM VIŠE I NISTE VAŽNI DO IDUĆI IZBORA I NEKE DRUGE PREVARE.bOG I VIDIMO SE ZA 4 GOD. vAŠ kradeze.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_326)

  Triba uvest blok od 26 ili trideset povratnih karat, ali ne muktih, nego bar misečno 60-tak kuna. Time bi se izašlo na ruku penzionerima koji dobivaju sramotne mirovine (čim se one priko 5 iljad smatraju povlaštene, znači da su one od 2 - 3 iljade normalne - za krepat), a istovremeno ne bi bilo mukte i ne bi se koristija bus za pi.darije.

  oko 4 godina prije
 • zh (Gost_2194)

  Gospoda draga napravite bar nesto sta cjela zap evropa radi uvedite jedinstvenu kartu za vlak i Autobus

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5121)

  tribalo je karte osigurat za one penzionere koji nemaju za kartu a ne za sve...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8170)

  Ipak jedan korak naprid....za pohvalu!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6016)

  bar nesto za razliku od kruzera ,zicara ,ukopanih pruga...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5168)

  Jadno da nemoze jadnije.Osobno sam cuja Sucuracke HadEzeovce kako mojin starcima obecaju besplatni autobus zato barem ocekujem javnu ispriku od zorana i sandre

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1185)

  Ukinilo karte do Splita, a neograničenu vožnju po Kaštelima od sada će plaćati. Glasali su za HDZ, eto sad su dobili svoje, po džepu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_326)

  "Ukinilo karte do Splita, a neograničenu vožnju po Kaštelima od sada će plaćati. Glasali su za HDZ, eto sad su dobili svoje, po džepu."

  pa šta će nama Split, kad smo i sami grad: fakulteti, bolnice, teatar, nama ne triba nikor.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7143)

  Prija su penzioneri plaćali Berketu i Marinki paušal od 500 do 700 kuna da bi imali "besplatni" pokaz. Je li to bilo besplatno?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5366)

  najbolje bi bilo da zicara vodi do splita

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2220)

  Berket im nije u kampanji ni obećavao besplatne karte ali su zato za vrime njegova mandata imali vožnje i do Splita što je njima i najvažnije aplaćali su učešće po visini primanja s tim da oni sa malom mirovinom nisu plaćali učešće.Poštenom HDZ za sve isto bila mirovina 1 ili 1o tisuća.Moji roditekji su i glasali za vas nzato što ste im obećali besplatne karte iako sam ih ja upozorio da vam ne vjeruju.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3089)

  a cacu je u donja kastila ili obratno. iden na pazar iden u bolnicu iden na brod za brac posjetit staru babu, iden unuku u skolu kakvi je, iden vidit kriz na mrjanu, iden posjetit staroga prijatelja u nekom starackom domu. Meni uglavnom triba karta za u SPLIT. kapito Udovcicu, sve jedno placas prometu pa si se zato triba izborit, a ne nalivat iz praznog u suplje. Ca cu ja stara zena na aerodrom??????????

  oko 4 godina prije
 • (Gost_326)

  "najbolje bi bilo da zicara vodi do splita"

  Može, ali ko će platit? Županija? Ona ista čiji se predsjednik falijada je splitske novce trošija po vlaškin seliman, uključujući za plaće nepotrebnih ureda i općina.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2115)

  Sramota gospodo, nije tribalo puno čekat realizaciju Vaših lažni obećanja

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4420)

  Nekima nikad dosta !?
  Nedavno sam dva pura bila do Novog i eto ti više od 10 povratnih......mislim da u ovim vrimenima moramo bit zadovoljni i sa malim.....:)

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6111)

  "Nedavno sam dva pura bila do Novog..."

  A jesi li u penziji i koliko ti je godin?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7191)

  Kruzeri ce vozit penzionere iz jugovinila u split

  oko 4 godina prije
 • OBEČANJA ! (Gost_5233)

  Nisam vama dao glasa zbog vaših i dosadašnjih lažnih obečanja.
  Za mene je bilo jasno ka na dlanu da Udovičić neće izvršiti, rijeć zadanu,
  pa i drugog izbornog puta gledat ču vas kao otpad pokraj puta.
  Osobno se smatram povrijeđenim da mi netko laska, a na kraju obečano "zaboravlja" kao da smo ovce vezane za kolce.
  Samo tako dalje u nadi sam da se osvijeste i druge "zubobolje" kojima će pomoć prije i najstarija baba nego od imote najbolja krava.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6331)

  Vesplatne karte stigle . model za sufinanciranje noćnih linija prema Splitu, što je za mlade Kaštelane iznimno važno samo šta nije. vrtić maslina eno još malo namještaja i gotov." idemo dalje"....
  Čestitam svim 7646 građana kaštela.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara