TIJEKOM SIJEČNJA I VELJAČE
Udruga umirovljenika Lažani,  u subotu 18. siječnja,  organizira zabavu umirovljenika, a za 19. veljače organizira desetodnevno putovanje na odmor i rehabilitaciju u Fojnicu.

Druženje umirovljenika održat će se u prostorima udruge Lažani na brcu u Kaštel Kambelovcu, a organizatori pozivaju sve one koji se vole dobro zabaviti da im se pridruže. Kako je do sada pokazano zanimanje za ovakvu vrstu druženja, potrebno je obaviti rezervaciju do četvrtka, 16. siječnja.

Kao i u godinama ranije kaštelanski umirovljenici i ove godine imaju mogućnost otputovati u Fojnicu, u susjednu Bosnu i Hercegovinu, gdje ih, prema dosadašnjim iskustvima, očekuje zanimljiv desetodnevni boravak.

Zainteresirani za zabavu umirovljenika, te za putovanje u Fojnicu sve dodatne informacije mogu dobiti  na mobitel 098 187 46 31 – predsjednik udruge Mate Taraš. Krajnji rok prijave za putovanje u Fojnicu je 1. veljače ove godine.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • Borami istina (Gost_4541)

    Sve više i više raste zanimanje za ples kojeg organizira udruga "Lažani" iz K.Kambelovca.Prisutna sam bila na dočeku Nove 2014 godine i samo mogu zahvaliti dragom Bogu da sam se zabavila samo tako misliči da u životu to neće biti više moguće.Imali su pravo oni koji su me nagovorili,a zasigurno više neću propustiti nijedan taj osim u slučaju bolesti.Glazbeni program nema šta nema ,a gosp Marin Terzija legendarni kaštelanski zabavljač kojeg pamtin od Palaca,Resnika,Plavog Jadrana još uvijek neumoran,a pored njega mladi Jakov Krokar sve govori da če i slijedeći plas biti kao repriza.Eto toliko od jedne umirovljenice.

    oko 4 godina prije
  • Divota! (Gost_5882)

    Bilo je izuzetno dobro i zabavno.Hvala organizatoru ,hvala Marinu i Jakovu ,več se preporučujem reterviratim mjesto za Valentinovo koje če također biti organizirano.Kako se čini biti če više zainteresiranih nego šta se može primiti.,a to sve govori u uspješnost ovog zamišljenog programa.A šuška se da če i na Pokladni utorak biti "Maskenbal" umirovljenika što bi zaista bila sam vrhunac ovog druženja ,jer na kraju krajeva generacija koja je prisutna znala je to na najbolji način da se zabavi u vremena svoje mladosti u kaštelima.I generacije a kako se potrefi i tada je zabavljala goste grupa Maestrali i Marin. Još jednom pozdravod jedne umirovljenice iz Kaštela.

    oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara