hren
 
U povodu akcije "Lipa su lipa moja Kaštela", Dana zaštite čovjekova okoliša, 17. ekonatjecanja kaštelanskih odgojno-obrazovnih ustanova te izbora najljepšeg kaštelanskog perivoja, danas će se, s početkom u 21 sat, na Brcu u Kaštel Lukšiću održati koncert dalmatinskih pjesama i plesova.
U 22 sata u dvorcu Vitturi svečano će se otvoriti 3. kaštelanskih praznik cvijeća, a tom prigodom bit će uručene diplome i nagrade natjecateljima za najbolji kaštelanski perivoj, za 17. ekonatjecanje kaštelanskih odgojno-obrazovnih ustanova i izlagačima na Trećem kaštelanskom prazniku cvijeća.
U kulturno-umjetničkom programu nastupit će KUD "Ante Zaninović", KUD "7 Kaštela" Kaštel Gomilica, ženska klapa "Putalj" iz Sućurca, Željko Didović i Radojka Ðugum.
Izložba lončanica, rezanog cvijeća i cvjetnih aranžmana za posjet svim građanima bit će otvorena 29. i 30. svibnja, u vremenu od 8 do 21 sat, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan.
Prema riječima Dubravke Polić, direktorice TZ-a grada Kaštela, sutra će se, s početkom u 10 sati, izvršiti podjela tisuću cvjetnih sadnica u Kaštel Štafiliću i Kaštel Sućurcu koje građanima daju Grad Kaštela i TZ grada Kaštela.
KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij