OBJAVA BIRAČIMA
Izbori za Europski parlament održati će se 25. svibnja 2014. godine. Predsjednik Republike Hrvatske 18. ožujka donio je Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Odluka je stupila na snagu danom objave, i objavljena je u “Narodnim novinama” broj 36/14 od 21. ožujka 2014. godine.

Temeljem članka 23. Zakona o registru birača (“Narodne novine”, broj 144/12), pozivaju se birači da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača.

Birači mogu pregledati tj. zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača u službi za opću upravu ureda državne uprave u županiji i Gradskom uredu za opću upravu Grada Zagreba, prema mjestu svog prebivališta, svakim radnim danom u radno vrijeme ureda, a u subotu 10. svibnja 2014. godine u vremenu od 8,00 do 14,00 sati.

Zahtjevi za nadopunu ili ispravak podataka u registru birača mogu se podnositi zaključno do srijede, 14. svibnja 2014. godine.

Na internetskoj stranici Ministarstva uprave www.uprava.hr omogućen je uvid u registar birača putem OIB-a ili MBG-a građana i prezimena te su dostupni podaci o nadležnim uredima i osobama ovlaštenim za vođenje registra birača.

Za više informacija kontaktirati Matični ured Kaštel Sućurac na telefonski broj 021/226-300, broj faksa: 021 226-110 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: kastela.hr


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij