hren
 

EKO AKCIJA RONILACA I OSTALIH ZAINTERESIRANIH
Sekcija ronilačkog kluba „Giričić“, pomorskog sportskog društva „Giričić“, u nedjelju 11. svibnja organizira eko akciju čišćenja podmorja na području Kaštel Gomilice.

Akcija će se provesti u vremenu od 9 do 11 sati, na potezu od kule Kaštilac do plaže Torac.

U njoj će, osim ronilaca iz „Giričića“ u vađenju otpada s morskog dna, sudjelovati i njihovi prijatelji iz ronilačkih klubova „Špinut“, „Mornar“ i „Mavarštica“, dok će ostali članovi PSD „Giričić“ odraditi poslove vezane uz akciju na obali.

Ovim putem organizatori su pozvali i svoje sugrađane da im se pridruže, a sudjelovanje u akciji mogu prijaviti do sutra, subota 10. svibnja, do 10 sati u uredu PSD „Giričić“, na obali Kralja Tomislava u Kaštel Gomilici.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_2787)

  Nedjelja nije za čišćenje,nego za obitelj i svetu misu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2331)

  Nedilja nije bila dan za čišćenje,nego za obitelj i svetu misu u vrimenima socijalizma, a sad triba radit svaki dan ka i pas kod ovih novopečenih kapitalista-skorojevića.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6299)

  kad meni nediljon nakon sv.mise dućan bude prazan,a ne pun tzk. vjernika koji i ne čekaju kraj mise nego trče ko će prije, onda se možete pozivat na sv.Nedilju,obitelj i vjeru.
  Giričiću svaka čast na ovoj izvanrednoj akciji..svim sudionicima kapa dole...triba više ovakvih akcija...najlakše je liti kukat kako je šporko...valja se malo trgnit i počet čistit!!

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara