hren
 

U NEDJELJU SE ČISTILO PODMORJE
Prošlog vikenda članovi ronilačke sekcije ronilačkog kluba „Giričić“, koji djeluje pri pomorskom sportskom društvu „Giričić“, proveli su akciju čišćenja podmorja u Kaštel Gomilici te izvukli više od tone različitog otpada.

U akciji je obuhvaćeno područje od kule Kaštilac do rta Bilajka i plaže Torac, a u njoj su još sudjelovali i ronioci ronilačkog kluba „Spinut“ te ronioci iz DVD-a „Mladost“ iz Kaštel Sućurca i DVD-a „Gomilica“ iz Kaštel Gomilice.

Članovi PSD „Giričić“ ujedno su svojim plovilima sudjelovali u prihvatu otpada te isti zbrinjavali  u postavljeni kontejner.

 - Tijekom dva sata, koliko je akcija trajala, izvučene su veće količine plastične ambalaže, metalnih predmeta, auto guma i ostalog, približno oko jedne tone raznovrsnog otpada – stoji u izvješću predsjednika PSD „Giričić“, Nikše Jureškina.


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_4047)

  Zanima me koji su građani Kaštila to bacili u more.. Svi smo kao fini, kulturni i obazrivi prema prirodi.. Je na papiru..Sramota, svaki dan vidim devastaciju svih javnih površina..

  oko 4 godina prije
 • (Gost_138)

  mene zanima koji građani ne bacaju u more, ekološka svijest nam je na razini krapinskog pračovjeka :D

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4361)

  Kako se niko iz marine nije odazva ovoj akciji

  oko 4 godina prije
 • (Gost_475)

  Pošto gospodin Bereket nije više gradonačelnik(fala bogu) ne postoji potreba za odazivanje na akcije u kojima on i njegove vlastite firme nemaju nikakve financijske koristi.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1109)

  čarteraši nista ne bacaju u more zato se niko nije odazva

  oko 4 godina prije
 • (Gost_97)

  Odgovara: # 339092

  koji niko?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8605)

  Ni financijske koristi ni medijskog dogadanja ni je bilo
  Ne treba to berketu nije u centru dogadanja

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara