TRAŽI SE IZVOĐAČ RADOVA
Grad Kaštela objavio je zahtjev za prikupljanjem ponuda za realizaciju projekta rekonstrukcije planinarskog doma „Malačka“ na Malačkoj u Kaštel Starom, a krajnji rok za dostavu ponuda je 23. lipnja u 10 sati.

Radi se o projektu rekonstrukcije, čija je vrijednost procijenjena na 200 tisuća kuna. Kako su nam kazali predstavnici planinara iz Kaštel Starog, radi se o rekonstrukciji krovišta. Naime, krov na planinarskom domu izgrađen je od građevinskog materijala eternita, u narodu poznatijeg kao trnita, koji zbog svojih svojstava treba ukloniti, a posebno jer je dio krovišta propao, prokišnjava te stvara probleme posjetiteljima i gostima planinarskog doma.

Inače planinarski dom Malačka u vlasništvu je Grada Kaštela, a ugovorom je predan na korištenje, na rok od 20 godina, planinarskom društvu Malačka iz Kaštel Starog.

Prema objavljenom zahtjevu iz Grada, otvaranje pristiglih ponuda, održat će se odmah nakon završetka roka za prijave, 23. lipnja u 10 sati u Gradskoj upravi u Kaštel Sućurcu.

Zainteresirani privredni subjekti ponude moraju dostaviti direktno na Protokol Gradske uprave u Kaštel Sućurcu ili preporučenom pošiljkom, i to u zatvorenoj omotnici na kojoj treba pisati

Grad Kaštela, Upravni odjel za financije, proračun i javnu nabavu, Odsjek za javnu nabavu, 21212 Kaštel Sućurac, Braće Radić 1, “PONUDA - REKONSTRUKCIJA PLANINARSKOG DOMA „MALAČKA”, BAG -MV 73/14” – ne otvaraj

Detalje zahtjeva te podnošenja ponuda, sukladno zakonskim propisima, možete pogledati na linku: http://www.kastela.hr/obavijesti/ponude-za-rekonstrukciju-planinarskog-doma-malacka


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost_9213)

  Kad smo već kod krova,i krov HPD Bijačka vila se urušio,i prokišnjava već godinama,pa je zbor prisilno smješten kod HGD Zrinjski.Šta se radi po tom pitanju,i misli li se o jedinom zboru grada Kaštela,da konačno funkcionira u adekvatnom prostoru.Molim administratora,da izvjesti nadležne u gradu o ovom problemu.Hvala i lijep pozdrav !

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9219)

  Nemate koga za upirat.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1555)

  1. tko je vlasnik planinarskog doma 2. da li je objekat legaliziran 3. da li su dogovoreni odnosi vezano za zemljište 4. ne idite grlom u jagode!!!!!!!!!!!!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2244)

  Da ne bi ukralo i krov, ka šta su svojedobno bili ukradeni zatvori i sl.!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1237)

  Vidi mudraci jer nije sve po JUSu. objekti rađeni a u prapovjesti da je li legaliziran. Najbolje je da se napravi i poznata uduga u Kaštelima koja se bavi rušenjem prijavi ANKI i da se sruši kao i kula Ćipiko. Jo ća je lipo vidit kulu puna je turisti. Ja san nakon rušenja posta drugi ćovik, to me je toliko prosvijetlilo i civilizralo čak mi je otvorilo i neke nove nepoznate vidike. Samo tako naprid živila Kaštelanska udruga za prijavu rušenja , živila Anka.

  oko 4 godina prije
 • zainteresirani (Gost_8241)

  želio bih dati ponudu .ima li projekt rekonstrukcije i kako do njega doći.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2108)

  Vazniji je planinarski od pastoralnog u Luksicu? Dovoljno za vidit ko vodi glavnu ric u Kastelima...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5557)

  "Vazniji je planinarski od pastoralnog u Luksicu?"

  Misliš kino? Ako je kino postalo pastoralni centar, onda i crikva more bit kladionica.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8184)

  Taj isti pastoralni je u vlasnistvu grada, koncesija crkve jos odredeno vrime, i koriste ga mnoge udruge ukljucujuci i nagradivano Kastelansko kazaliste. A tko koristi planinarski? Veci je interes grada imati moderni multifunkcionalni centar od vikend okupljalista.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1337)

  Kaštel Sućurac: Očekuje se otvorenje prvog "no kill" skloništa za životinje

  sad nek neko kaže da se ništa ne otvara u kaštelima. sad se može ići na izlet vidit pase ka u vranjic vidit akvarij

  oko 4 godina prije
 • (Gost_163)

  "Taj isti pastoralni je u vlasnistvu grada, koncesija crkve jos odredeno vrime, i koriste ga mnoge udruge ukljucujuci i nagradivano Kastelansko kazaliste. "

  Sve te udruge nisu zanimljive ka dobar film. Mislim, u svitu, ne u našin selima.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1124)

  normalno popravlja se krov "Malačke", vidi se sta radi HDZ veza. A daleko najbolje planinarsko društvo u Kaštelima "Ante Bedalov" iz Kambelovca nema niti jednu posteju za prespavat, ima puno mladih, najviše izleta i aktivnosti. Pa di ste gradska upravo ako vam je vec do planinarenja u Kaštelima.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara