hren
 

ŠUŠUR U KAŠTILCU I OKOLO NJEGA
Srednjovjekovne brodice pred Kaštel Gomilicom, ljudi u srednjovjekovnoj odjeći, šator među krovovima Kaštilca i niz elemenata koji nemaju veze s vremenom u kojem živimo, znak su da je u Kaštelima krenulo snimanje popularne HBO-ove serije Game of Thrones.

Pripreme za snimanje započele su u prvoj polovici kolovoza, no iako je bilo najavljeno da će snimanje započeti početkom rujna, kamere su upaljene ovih dana.

U snimanju ovog djela fantastične srednjovjekovne serije, osim stalnog glumačkog postava sudjeluju i brojni statisti, među kojima i znatan broj Kaštelana, kojima će ovo biti zanimljivo iskustvo. A kako je sve izgledalo na setu, moći ćemo se uvjeriti kada se kaštelanske epizode budu prikazivale, a do tada pogledajte nekoliko fotografija Ante Majića.


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_2169)

  robovi gledajte..ha..ha..ha..

  oko 6 godina prije
 • (Gost_3406)

  al nije tamo bija znak zabranjeno slikavanje :D

  oko 6 godina prije
 • (Gost_161)

  triba imat dobar objektiv

  oko 6 godina prije
 • ka e , e ka ovo ono (Gost_5672)

  Objektiv je napravija najveci posal :P

  oko 6 godina prije
 • (Gost_1748)

  ko je ukra bakalar

  oko 6 godina prije
 • (Gost_2149)

  meni je super koliko se ne razumi sta ovo znaci za nase malo misto u sirem smislu i koja je to prilika za stavit ga na kartu svita, napravit biznis od kojega bi svi doli mogli profitirat. dokle god svi hrle na snimanja lare i inog s potpisom jelene veljace i slicnih, a ovo se zanemaruje, moja mala gomilica zatucanom ostaje.

  oko 6 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij