hren
 

SURADNJA PRIRODE I UMJETNOSTI
Lijepo vrijeme, hladovina ispod gustih grana s kojih se čuje poneki cvrčak ili ptica, te predivan pogled na cijeli Kaštelanski zaljev, uvjeti su u kojima će ove godine nastati pedesetak novih umjetničkih djela u likovnoj koloniji koja se već tradicionalno održava u planinarskom domu Putalj na Kozjaku.

Domaćini kolonije i ove su godine članovi HPD Kozjak iz Kaštel Sućurca, a organizaciju ovogodišnje kolonije potpisuje umjetničko, likovno-književna unija “Vlaho Bukovac”.

Osim članova “Vlahe Bukovca”, u radu kolonije sudjeluju i članovi likovnih udruga “Emanuel Vidović” te “Matejuška”, ukupno 12 slikara, koji iza sebe imaju više pojedinačnih i skupnih izložbi.

- Ovdje nam je predivno i svi smo u stvaralačkom zanosu. Kao motivi i ovaj su nam put vedute Kaštela, Kozjaka i Dalmacije, ljepota mora, obale, prirode i života. Iskoristit ću prigodu i zahvaliti se našim domaćinima, planinarima Kozjaka, a posebno domarima u planinarskom domu – kazala je ovom prilikom organizatorica, Jagoda Kecman, te naglasila kako se nada i daljnjoj dobroj suradnji.

Kao i u godinama ranije svi radovi nastali u koloniji ostat će planinarskom društvu, a zainteresirani će ih imati priliku vidjeti na posebnoj izložbi.

Foto:Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (7)

 • (Gost_201)

  Ne vidim onu slikaricu koja se jedva izborila da to sve krene.

  oko 5 godina prije
 • ha (Gost_2156)

  jedva, jedva..da...a koja je to?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9222)

  Bolji su bili oni prije slikari ca su gori slikali prije par godin, jo ca su oni mogli pobumbit , nisu ni ovi za bacit ali oni,oni su bili maso!!!!

  oko 5 godina prije
 • a (Gost_9183)

  to je zbog one šta se izborila.

  oko 5 godina prije
 • neka (Gost_9183)

  inspiracije:)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5167)

  super više slika manje s..a)))))))))))))):p

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij