Croatian English French German Italian Spanish

 

FESTIVALA DALMATINSKIH OMIŠ ZAVRŠIO NATJECANJEM NAJBOLJIH MJEŠOVITIH KLAPA
U Spomen domu u Komiži, u subotu, 27. rujna o.g. po drugi put održana je natjecateljska Večer mješovitih klapa u kojoj je nastupilo ukupno 10 klapa.

Na Večeri mješovitih klapa 48. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu  prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog povjerenstva osvojila je klapa Basca iz Baške Vode, dok je prva nagrada publike pripala klapi Kampaneli iz Donjih Kaštela. 

U suradnji sa Gradom Komižom i Turističkom zajednicom Grada Komiže, Festival dalmatinskih klapa Omiš 2014. ovaj je vikend završio s festivalskim večerima koje se održavaju izvan Omiša.

U Spomen domu u Komiži, u subotu, 27. rujna o.g. po drugi put održana je natjecateljska Večer mješovitih klapa u kojoj je nastupilo ukupno 10 klapa:

FALKUŠA (Zagreb), PROĆULIĆ (Smokvica), SLAVIĆ (Zagreb), KOMIŽA (Komiža), KAMPANELI (Donja Kaštela), ALEGRIA (Župa Dubrovačka), VOLAT (Pučišća), BASCA (Baška Voda), ARSENAL (Zadar) i PULENA (Korčula).

Izvor: DalmacijaNEWSKomentari (6)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_9124
A di nam je gradonačelnik...njega ovo ne zanima....uostalom njega ništa ne zanima...
Gost_2215
9234 ne sta nema ko nego oni koji su tu i neznaju kuvat. Nije potriba da iko ista zna i da radi. Sad imamo pucke kuzine, socijalne buti...
Gost_9234
3276..ej.. pomalo..mi smo..struke i zanata..uvik imali..i imat cemo..valjda je to genetski..ili sta..vrag ce ga znat..
Gost_9234
bravare..vrati se doma..ali..nema ti ko..nista vise skuvat..moras sam..