FESTIVALA DALMATINSKIH OMIŠ ZAVRŠIO NATJECANJEM NAJBOLJIH MJEŠOVITIH KLAPA
U Spomen domu u Komiži, u subotu, 27. rujna o.g. po drugi put održana je natjecateljska Večer mješovitih klapa u kojoj je nastupilo ukupno 10 klapa.

Na Večeri mješovitih klapa 48. Festivala dalmatinskih klapa u Omišu  prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog povjerenstva osvojila je klapa Basca iz Baške Vode, dok je prva nagrada publike pripala klapi Kampaneli iz Donjih Kaštela. 

U suradnji sa Gradom Komižom i Turističkom zajednicom Grada Komiže, Festival dalmatinskih klapa Omiš 2014. ovaj je vikend završio s festivalskim večerima koje se održavaju izvan Omiša.

U Spomen domu u Komiži, u subotu, 27. rujna o.g. po drugi put održana je natjecateljska Večer mješovitih klapa u kojoj je nastupilo ukupno 10 klapa:

FALKUŠA (Zagreb), PROĆULIĆ (Smokvica), SLAVIĆ (Zagreb), KOMIŽA (Komiža), KAMPANELI (Donja Kaštela), ALEGRIA (Župa Dubrovačka), VOLAT (Pučišća), BASCA (Baška Voda), ARSENAL (Zadar) i PULENA (Korčula).

Izvor: DalmacijaNEWS


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_8676)

  Bravo za Bascu

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6882)

  čestitke klapi basca

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5313)

  Basca svaka cast :-)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_57)

  'Zabrana izvođenja himne klapi HRM-a uvreda je neovisnoj Hrvatskoj'

  šta je ovo, jel ovo istina?

  oko 3 godina prije
 • 2589 (Gost_9175)

  bravo kampaneli, ipak su to dvi lipe nagrade!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9946)

  Bravo Kampaneli svaka čast ,mislim da ste ipak Vi pobjednici ovog Festivala bez obzira što Vam je žiri dao drugu nagradu.Možda bi žiri trebao preisptati svoju odluku jer izvedba Baske nije ni sjena Vašoj.Svaka čast.Pozdrav iz Komiže.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara