KONSTITUIRANA VIJEĆA MJESNIH ODBORA, ČEKAJU SE DRUGE SJEDNICE
Nakon što su 21. rujna održani izbori za vijeća mjesnih odbora u Kaštelima, prije nekoliko dana konstituirano je svih devet vijeća mjesnih odbora, te su izabrani novi predsjednici.

U odnosu na nositelje pojedinih lista HDZ-a, koje su pobijedile na izborima i odakle dolaze novi predsjednici, došlo je do određenih promjena u odnosu na izabrane predsjednike vijeća mjesnih odbora. I to u Gomilici, gdje je nositelj HDZ-ove liste bio Denis Ivanović, u Radunu, gdje je nositelj bio Tomislav Lovrić, u Štafiliću gdje je nositelj bio Neno Pera i u Rudinama, gdje je nositelj pobjedničke HDZ-ove liste bio Antonio Budimir. U drugim mjestima nositelji HDZ-ovih lista izabrani su i za nove predsjednike vijeća mjesnih odbora.

Novi predsjednici:

Kaštel Sućurac – Damir Rajčić
Kaštel Gomilica – Ante Kapetanović
Kaštel Kambelovac – Doris Grgurin
Kaštel Lukšić – Patrik Grgurić
Kaštel Stari – Ivan Udovičić
Radun – Hrvoje Boljat
Kaštel Novi – Joško Botić
Rudine – Ivan Brešković
Kaštel Štafilić – Ante Botić

Određene izmjene, u odnosu na osobe na listama, čija smo imena objavili nakon izbora,  doživjelo je i članstvo pojedinih vijeća mjesnih odbora.
Kako u mjesnim odborima još čekaju dokumentaciju konstituiranja iz Grada, nigdje još nije održana druga sjednica, pa još uvijek nisu izabrani dopredsjednici, ni usvojeni poslovnici, a u dijelu mjesnih odbora nisu utvrđeni ni učinkovitiji načini komunikacije s građanima.

Po održavanju tih sjednica, Portal će donijeti tekst s imenima i kontaktima, iz svih devet kaštelanskih mjesnih odbora.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij