Croatian English French German Italian Spanish

 

U KAŠTELIMA BEZ POSEBNIH POSLJEDICA OD BURE
Jaka bura koja je sinoć zahvatila Dalmaciju, nanijela je niz problema u pojedinim gradovima i mjestima te dala posla dežurnim službama. Iako je puhala i u Kaštelima, osim jednog srušenog zida, nije napravila veću štetu.

Pod udarima bure stradao je zid rukometnog igrališta na Sokolani, koji inače drži zaštitnu mrežu. Dio zida srušio se na prometnicu s kojom graniči, no iako su tu često parkirani automobili, ovaj put prometnica je bila prazna pa nije bilo veće materijalne štete.

Na teren su odmah izašli djelatnici Vlastitog komunalnog pogona, a upravitelj Ivan Čagalj kazao nam je kako će se prostor očistiti tijekom današnjeg dana.

Prema informacijama iz sva tri kaštelanska vatrogasna dobrovoljna društva tijekom noći i jutra u ostatku Kaštela nije bilo intervencija vezanih uz udare bure.

Komentari (9)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2215
Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...
Gost_8272
a o jubavi ni j grin grin..