hren

TRIBINA O MASONERIJI I PADU KRŠĆANSKE EUROPE
Svijet je praktički nastao iz glazbe, kako tvrdi sv. Augustin, i sve čega se dotaknemo ima neku frekvenciju, sve se vrti oko glazbe, ona je okosnica oko koje se okupljaju političke opcije i mjerilo slobode ljudskoga duha. Raspad kršćanskog društva započeo je pobjedom pogrešne strane u I Svjetskom ratu, pobjedila je Britanija i liberalizam, a to se odrazilo i na glazbu, istaknuo je  na sinoćnjoj tribini pod naslovom "Hrvatska u vrtlogu svjetskih događaja - masonerija i pad kršćanske Europe",  održanoj u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću, magistar humanističkih znanosti, glazbenik, filozof povijesti i hrvatski akademik te član HAZUD-a. Emil Čić.

Govoreći  o hrvatskom zbornom pjevanju, odnosno utjecaju masonstva na liturgijsku glazbu i onome što je u glazbi veličao Ivan Merz, ovaj gost predavač  tribine u organizaciji Saveza za Kaštela, kazao je kako vidimo da je to bio gregorijanski koral.

-Gdje je on danas u bilo kojoj crkvi u Hrvatskoj i u Europi? - upitao Čić, ujedno i odgovarajući kako ga nema nigdje u ni jednoj crkvi,  jer je upravo liberalizam uništio duh svetog i isključio  iz crkvenosti ono što je bilo sveto. Gregorijanskog korala, kao jedine prave, službene crkvene glazbe, u Crkvi više nama, i tu vidimo odnos svetog, politike i ideologije. Liberalna ideologija je infiltrirana u sve pore društva, u klasičnu, zabavnu i duhovnu glazbu. Mi danas znamo, nastavio je Čić,  i da je rock glazba nastala  u laboratorijima britanskih  obavještajnih službi, upotrijebili su glazbu da kroz nju nametnu novu sliku svijeta i da kroz nju unište kršćansku sliku svijeta, i danas je rock glazba redovito povezana sa sotonizmom. Čim se izgubi osjećaj za sveto, izgubi se i osjećaj i za svetu glazbu, kazao je Čić, dodajući kako danas čitamo o kršćanskom rocku, a to je isto kao da govorimo o kršćanskom homoseksualizmu.

Na tribini se moglo čuti  i kako se u crkvu na mala vrata uvukao duh sotonizma, a na mjesto svete glazbe došla je ona poganska pa se i liturgija opoganila, izgubila je formu te se glazba koja je bila sveta, zbog svih intervencija nakon drugog Crkvenog sabora, izgubila, nestala je  i sveta pjesma i gregorijanski koral.

Britanija kao antikatolička sila napala je i uništila katoličku Europu i kulturu i raspao se kompletan kršćanski katolički svijet. Europa umire, ne samo na kulturnom planu, umire u svemu,  ne samo Hrvatska, nego cijela bijela rasa u Europi, naglasio je ovaj magistar  humanističkih znanosti, dodajući kako je  Hrvatska  imala izvanrednu važnost u očuvanju zapadne civilizacije, i još uvijek ima,  ali nažalost pokazuje da gubi dostojnost uloge koju je imala u povijesti, a može ih spasiti samo preobraćenje. Vlast je kakav je i narod, ako u sebi nije čist, nije ni vlast, naglasio je među ostalim Čić.

-U Hrvatskoj su se dogodili razvodnjeni mozgovi, izgubio se kriterij za ono što je dopustivo i ono što je nedopustivo, zbog toga u Saboru mogu sjediti četnici, raspao se mentalitet čvrstog držanja pozitivnih kriterija, a to se dogodilo i u Europi. Raspao se  katolički duh, i zbog toga su  zločinačke pojave u državnom Saboru i u politici obična stvar, to je politeizam, moć Bogova. Dogodilo se rasulo kršćanskog  i rasulo svjetskog društva, cijeli svijet danas gori, to su paklene vatre koje su zahvatile politiku i koje će se izroditi u trećem svjetskom ratu, koji će dalje sruštiti svijet. Stvari idu iz zla na gore, ne može se promijeniti ništa ni u politici ni u kulturi, ni na kojem polju, ako se ne promjeni ljudski duh. Nema preporoda glazbe ako nema preporoda naroda. Vratili smo se u poganstvo, europski katolički duh se raspao, ljudi ne prepoznaju sveto, više nemaju kriterija, a tek kada bi molili za kriterij i bistar duh, stvari bi se mogle mogle popraviti, ali on ne moli i većina i dalje neće moliti, mišljenja je Čić.

Dotičući se politike, kazao je kako je sve što se danas događa, počelo  s Britanskim carstvom i otpadom od papinstva, jer su postali država u kojoj je počeo cvasti sotonizam i masonerija, koja se s vremenom proširila po cijeloj Europi.

Čić je dodao i kako smo ušli smo u Apokalipsu, ona nije gotova, ali kako će nakon svega Bog preobraziti svijet sa onima koji mu ostanu vjerni i odani, istaknuo je, najavljujući svoju novu knjigu „Pad zapada“, koja je napisana s katoličkog aspekta, a kako bi  objasnila zbog čega se dogodilo da je zapad pao te pokaže da se sve što se dogodilo, nije dogodilo slučajno.

-Hrvatska je duboko uvučena u masonske pandže, ona je već temeljito zarobljena,  i samo je Bog može spasiti, rekao je Čić, napominjući kako je politika kriva i kako trebamo prionuti uz Katoličku crkvu dok je još ima, jer je  izlaz u preobračenju. Ništa dobro se Europi ne može dogoditi, jer su sve vlade masonske, a perspektiva Hrvatske je mračna i sve ovisi o našem odnosu prema Bogu. Ako ćemo se mi obratiti Bogu i Hrvatska bude molila, onda postoji mogućnost da imamo kritičnu masu s kojom nacija može preživjeti i ima šansu, jer samo On može spasiti svijet, zaključio je Čić.

 Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (45)

 • (Gost_7118)

  dno dna i puna sala g....., pardon primitivaca

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4126)

  danas je granilo sunce..kolinda je predsjednica..jos..da maknemo..crvene kmere..i to..pravilo..o masonima..vise..ne ce ..vriditi za hrvatsku..;)

  oko 5 godina prije
 • gost (Gost_1182)

  razočarala sam se..di je u svemu tome Duh Sveti

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1235)

  Gost_4126) veliki su ti straj dali, jeli

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8182)

  E moj Drasko, sta ti sve moras slusati...

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8107)

  Kakva lepa družba:D:D:D

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4145)

  danas su na markovu trgu bili kriminalaci lopovi nemoralne žene i muškarci i to je naša budućnost i današnja stvarnost poštenih je bilo desetak posto

  oko 5 godina prije
 • (Gost_173)

  4145 danas je na Markovom trgu bilo predivno. Dobili smo predsjednicu i neka joj Bog bude na pomoći. Ti si sigurno samo gleda ono što si tija vidit.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8182)

  Nives Celzijus je postena zena laka morala. I to je sve sta cu o njoj reci. Napisala knjigu. Stop.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8107)

  Jadna naša hrvacka u raljama masonojudeosrboudbaškoliberalnojugokomunističkih sluga

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5101)

  Šta je ovome da nema krščanskog rocka. Onda je i Thompson mason. Dobro kažu da čovik od puno knjiga malo ode

  oko 5 godina prije
 • (Gost_173)

  8182 još će ispast da si joj državni sviću.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8151)

  Masoni i Britanci nisu pljačkali Hrvatsku,već hrvati i katolici.desnica zaboravlja da je tuđman bio partizan,da onda i on spada u zločince.njemu je oprošteno, a drugi ma sr prošlost gleda kao teret.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1522)

  1235..uvik pisem..dali..je..li..ili jeli..a ne..dali,jeli..veliki si ti policjot..naucna fantastic..za tebe..ha..ha..ha..

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9136)

  "Raspad kršćanskog društva započeo je pobjedom pogrešne strane u I Svjetskom ratu, pobjedila je Britanija i liberalizam, a to se odrazilo i na glazbu,"

  Ovi je bolestan: baš mislim da su u I ratu pobijedili oni koji nisu, pa isto i u drugom skupa sa svojim balkanskim jatacima: pa da vidiš koja bi se pisma pivala. Bosanska i srpska cajka, ganga i rera koje smo toliko žaljni.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9136)

  "razočarala sam se..di je u svemu tome Duh Sveti"

  U oniksu, zlatu i trezorima. Di je uvik bija.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9136)

  "Dobili smo predsjednicu i neka joj Bog bude na pomoći. "

  je li ovi Bog iz priče?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_173)

  8151 pišeš poluistine Hrvatsku su pljačkale sve frakcije SKJ. Šta te briga kad je za te 9136 priča o vuku i kozlića krajnji domet.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6335)

  Kaštela su postala plodno tlo za ultradesničarske pizdarije svake vrste , a ovi član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori nadmašija je sve prethodnike koji su pohodili našem gradu.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_3252)

  6335 ti si pravi građanin, širok, otvoren i veleuman, plod grada u kojem živiš na sliku i priliku new kaštela.

  oko 5 godina prije
 • Zivjela Masonka Kolinda (Gost_8882)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6273)

  Bija i tibina je bila izvrsna iako se s nekim stavovima ne slažem a svima koji iz bilo kojih razloga tamo nisu bili predložija bi umisto što o tome sada govore i napamet pišu da radije odu poslušat jer i danas je u pet ipo uri u splitskom sjemeništu .

  oko 5 godina prije
 • (Gost_173)

  8882 evo konačno jednog pravog bosanca. Svaka čast! Neka ti živi drug Ti to i dug Muhamed. A nama nek živi naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Bože milostiv joj budi samo nek zaustavi yusupovića milanovića pušiće rad mane. I neka ih počisti za vjere vjekova. Amen.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_173)

  6335 nego trebamo mrzit Hrvatsku. Malo morgen. Na sceni takvi su preplavili al uzaludan im trud...

  oko 5 godina prije
 • (Gost_756)

  1235..dobro primjecujes i komentiras..ali moras ..ici na jos slozenije vrste ..a ne na jednostavne ..citljive..itd..ok..;)

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8182)

  Sta su to masoni? Ne wikipedija nego u nasim okvirima. Tko bi se od njih ovdje odrza uz ovako prokleto pohlepno drustvo?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1201)

  oko 5 godina prije
 • Ghost 1132 (Gost_3011)

  ovi komentara...vrhunac maloumnosti, nista cudno nista nova...bitno komentirat a garant polovica a i vise niti su bili na tribini niti ista znaju o temtici o kojoj se govorilo..koja malodusnost....ja sam bia, s puno toga se slozih,s puno toga i ne..no u sustini svrha tribina jest da se potaknu pitanja, rasprava cut nesto novo, nesto staro......i da oce i vise opcenito tribina bit i razlicite tematike o kojoj bi se pricalo mozda bi ovaj grad i narod malo se i trgnia i malo pocea "PROMATRAT" svit oko sebe i postavljat pitanja a ne u cahuri svoje fotelje pljuvat sve i sviju oko sebe iz svoje vlastite ozlojadenosti i malenkosti, oh sitne duse...a ovi povise komentar: e prijo curu znam, eee da ti je njena ne diploma nego diplome nebi se ima razloga tako "jest".

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4612)

  """ nego trebamo mrzit Hrvatsku. Malo morgen. Na sceni takvi su preplavili al uzaludan im trud...""
  Nije desničarski primitivni turbo šovinizam nikakav izraz ljubavi prema Hrvatskoj, naprotiv on je samo gola mržnja svojstvena ksenofobičnim kamenjarima…

  oko 5 godina prije
 • (Gost_5471)

  ost_173)
  4145 danas je na Markovom trgu bilo predivno. Dobili smo predsjednicu i neka joj Bog bude na pomoći. Ti si sigurno samo gleda ono što si tija vidit.


  je, dobili smo predsjednicu koja voli i promovira hrvatsku. obukla se ona i muž joj u odjeću šivanu u hrvatskoj .šta znači i da in je veš galebov iz omiša. nema veze šta se dica školuju vani i to je promocija hrvatskog školstva.

  oko 5 godina prije
 • solinjanin (Gost_1537)

  ko pušta ove luđake na slobodu

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7162)

  Sudeći po stasu oboje, slabo se šiškaju, draže su in marende.

  oko 5 godina prije
 • sword (Gost_3322)

  Odgovara: # 359834

  Hrvatsku nisu opljačkali katolici nego komunisti preobučeni u razne boje i pljačkaju je i dalje.Masoni, britanski ili neki drugi s velikom moći i utjecajem na Hrvatsku, brinu da ta pljačka bud temeljita do konačnog njenog uništenja.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_7162)

  "Hrvatsku nisu opljačkali katolici nego komunisti preobučeni u razne boje i pljačkaju je i dalje."

  Je li onda i Tuđman bija katolik koji je priša u komunu ili komunist koji se molija Bogu da mu pomogne držeć se za takujin? Odlučite se. ILi je ist q. bija katolik ili komunjara kad si gowno od čovika?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_1114)

  Ma ko vodi i dovodi ove sa knjigan, ma da su bar neke knjige.A politika me ne zanima zato jer ovih 25 godin hdz i sdp malo jedni malo drugi. Malo bi piškili malo kakili i tako ko zna dokle.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8095)

  (Gost_7162)
  "Hrvatsku nisu opljačkali katolici nego komunisti preobučeni u razne boje i pljačkaju je i dalje."


  pravo kažete. dokaz: braća sanader i svi oni iz prvih redova u zg. katedrali i crkvama .

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8095)

  draga naša predsjednica voli glumatat. plača uspinjaču u zagrebu, a suprug joj je po amerikan koristio službena kola za razvozit dicu i kupovat spizu.

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8701)

  1114 zato i imaš 25 godina hdz i sdp na vlasti jer između ostalog niko ne čita knjige a niti razumi išta izvan svog trbuja i kese.ko svaća smisao ovakvih tribina taj je spreman i za promjene.zato čestitke organizatorima pogotovo za hrabrost na terminu.

  oko 5 godina prije
 • Mustafa (Gost_7664)

  I ustase i komunisti i muslimani i cetnici i crkva su cinili zlocine upravo zbog toga sta su svatili zivot kao nesto u okviru.

  oko 5 godina prije
 • Ibra (Gost_7664)

  Tko dopušta širenje ovakve mržnje u gradskom prostoru?

  oko 5 godina prije
 • (Gost_8108)

  Ma goste 8701 ma odgovori mi ča imam naučit od knjige Zdravka Tomca ili onog Dujmoviča .Kad svaki imalo normalni svit znaju ko su ti ljudi. A ča se tiče siguran sam da sam ih više knjig pročita od tebe, jer kad te takve knjige zanimaju,moš još čitat alena forda .

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6149)

  nema nam sriće bez direktne demokracije!!!bez premijera i bez presjednika!!!da se bira samo ko će provest a šta će se provest da bira plenum, ekonomista za ekonomiju, policijota za unutrašnje posle, doktora za zdravstvo, itd,itd..
  tako krupni kapital neće postavljat kvislinge da nam rade štetu, a takvi su ovdi od titine smrti...

  svinj_ma od gradjana je normalno da se prodaje sve živo, i to kad se sanira, i podignu cjene na naš trošak...
  pa javna je tajna da je hdz puno više nagnut masoneriji nego sdp.
  mada bi ja zabranija jedne i druge i svim članovima istih zabranija 10 godina zaradjivat kune iz državnih firmi i institucija..
  doda bi tu i hns i ids i hss ls,itd,itd..sve koji su bili na vlasti ili koaliciski partneri takvima..
  samo to može donekle uzdrmat masoneriju u rh..

  oko 5 godina prije
 • (Gost_6149)

  inače katolička crkva vrlo dobro suradjuje s tom masonerijom držeći udjele korporacija koje siju smrt i glad diljem planeta!!!nije se katolička crkva bitno prominila od doba inkvizicije,samo ima druge metode..nekad je spaljivala, danas pljačka..pa je spalila i sinove i unuke i praunuke odjednom...

  oko 5 godina prije
 • (Gost_4831)

  (Gost_8108)
  Ma goste 8701 ma odgovori mi ča imam naučit od knjige Zdravka Tomca ili onog Dujmoviča

  ako nemaš od njih imaš od ovoga doli:

  " kapetana fregate Davora Domazeta LOŠE koji je do kraja 1991. obnašao dužnost Načelnika KOS -Komande VPO -Split a onda ,- što onda .....................
  No dobro ,pređimo preko toga po onoj bilo pa prošlo , ostvario činove : kapetana bb. , Kontra Admirala, Vice Admirala , Admirala flote i ADMIRALA u HV-HRM i to mu nije dosta .
  Ono naj gore što rovari sa svojim bolesnim fikcijama "VELIKOG STRATEGA" i nemilice podiže tenzije protiv od njega izmišljene "pete kolone i petokolonaša" kojih nema ."

  oko 5 godina prije
 • (Gost_9215)

  Kome je pripadao Maksimilijan Vrhovec???

  oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij