USKORO NATJEČAJ ZA SEDMU
Na javni poziv Grada Kaštela za dodjelu sedam koncesija za obavljanje poslova pražnjenja i odvoza otpadnih voda iz septičkih i sabirnih jama, zaprimljeno je osam prijava, od čega dvije nisu bile u skladu s uvjetima pa su gradski vijećnici dodijelili šest koncesija, a javni poziv za jednu preostalu koncesiju bit će objavljen uskoro.

Prema odluci tako će u narednih 5 godina navedene poslove na području grada moći obavljati tvrtka Goran i Zoran iz Solina, obrt Vedrana Cigića iz Žrnovnice, Eko-tim iz Solina, obrt Eko iz Splita , Odvodnja d.o.o iz Splita te obrt Finoća iz Kaštel Sućurca.

Tvrtka Goran i Zoran svoju uslugu će naplaćivati po cijeni od 28 kuna po metru kubnom bez PDV-a, a radit će s četiri vozila za koja će plaćati godišnju koncesiju u iznosu od 40 tisuća kuna.
Cijena po metru kubnom otpadnih voda u obrtu za prijevoz i usluge Vedran Cigić koštat će također 28 kuna bez PDV-a, a ovaj obrt za koncesiju i tri vozila izdvajat će godišnje 30 tisuća kuna.
Eko-tim će za dva vozila kojima će obavljati ovu uslugu plaćati  godišnju koncesijsku naknadu od 20 tisuća kuna, a njihova cijena bez PDV-a iznosi 24 kune.
Građani će za usluge obrta Eko trebati izdvajati 30 kuna bez PDV-a za metar kubni otpadnih voda, a ovaj obrt poslove u Kaštelima obavljat će s 2 vozila za koje će koncesiju platiti 20 tisuća kuna. 
Po istoj cijeni usluge, u Kaštelima će poslovati obrt Finoća, koji će za jedno vozilo izdvajati 10 tisuća kuna koncesijske naknade godišnje.
Splitska tvrtka Odvodnja uslugu će obavljati po cijeni od 28 kuna bez PDV-a , za što će plaćati koncesijsku naknadu od 10.300 kuna za jedno vozilo.


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

 • (Gost_1253)

  Pitanje ???
  Da li se ove kune odmah troše za izgradnju, planirane, a obećane, neizgrađene sekudarne kanalizacije ili sve ide u plaće zaposlenih u biloj zgradi.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7162)

  Imaju li koncesionari obvezu čuvanja računa i pokazivanja istih na upit financijske i komunalne inspekcije?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_164)

  U 21 stoljecu i u normalnoj zemlji ova bi vijest bila za rubriku "vjerovali ili ne".

  oko 3 godina prije
 • (Gost_164)

  Ja sam se rijesija crnih jama..... Iselija sam iz Kastela

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3244)

  u more to ili potok u zemju ko će plaćat to neka smrdi susudima

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4151)

  ko vozi ona iz opčine

  oko 3 godina prije
 • (Gost_5225)

  Moderni menagement je osnova zeleno-modro zasto oni ne voze

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8094)

  "ko vozi ona iz opčine"

  A ti in ukini uporabnu.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9172)

  "ko vozi ona iz opčine" ???
  Eeee........ tu triba puno veca cisterna ;)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6211)

  još kad bi netko zalija sičem punim govana ove koji su tako odlučili

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4831)

  (Gost_6211)
  još kad bi netko zalija sičem punim govana ove koji su tako odlučili

  nebi trebalo to več one koji prazne jame u potok i po poljima prisilit da sičima prazne i ulivaju u cisternu.šmrkovi nebi trebali. i ja san 60 god. radija legalno sa svim papirima , ima san 2 crne jame. 1 za kužinu manja, a druga za banju. nikad se nije prilila kako naša tako ni od susida. čitavo naselje iznad ceste u novome je imalo jame koje su se redovno praznile ,imalo je furešte liti koji nisu niznali za njih.sada je jedan opći nered, nepoštivanje zakona i dišpet

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8094)

  "čitavo naselje iznad ceste u novome je imalo jame koje su se redovno praznile ,imalo je furešte liti koji nisu niznali za njih.sada je jedan opći nered, nepoštivanje zakona i dišpet"

  Lako je, barba, utirat red da se oće: dođe komunalac (samo ne Topić) i zatraži račune za šekavanje i račune za vodu. Pa oduzmi i opali po žepu.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara