Croatian English French German Italian Spanish

 

OVOGODIŠNJI DOBITNICI PORINA
Čestitke na osvajanju Porina u kategoriji najboljeg albuma klapske i tamburaške glazbe, članovi klape Kampaneli iz Donjih Kaštela, danas su u ime Grada primili i od dogradonačelnika Zorana Bonacina.

Prijemu, koji je upriličen u zgradi Gradske uprave nazočili su voditeljica klape, Mira Đukić – Milašević, drugi tenor, Mate Duišin te predsjednica klape, Marija Duišin.

Da podsjetimo, klapa Kampaneli najprestižniju diskografsku nagradu u Hrvatskoj,  dobila je početkom ožujka za svoj album „Sva ti duša u me stala“, izdan u kolovozu prošle godine, a na njemu se nalazi 11 pjesama.

- Osvajanje Porina okvir je vaših dosadašnjih postignuća, te ovom prilikom čestitam svim članovima klape, kao i autorima pjesama. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu i nastavite ostvarivati dobre rezultate kao i dosada – česstitao im je u svoje ime, kao i u ime gradonačelnika i ostalih zaposlenika Gradske uprave,  zamjenik gradonačelnika Zoran Bonacin.Komentari (23)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_9124
A di nam je gradonačelnik...njega ovo ne zanima....uostalom njega ništa ne zanima...
Gost_2215
9234 ne sta nema ko nego oni koji su tu i neznaju kuvat. Nije potriba da iko ista zna i da radi. Sad imamo pucke kuzine, socijalne buti...
Gost_9234
3276..ej.. pomalo..mi smo..struke i zanata..uvik imali..i imat cemo..valjda je to genetski..ili sta..vrag ce ga znat..
Gost_9234
bravare..vrati se doma..ali..nema ti ko..nista vise skuvat..moras sam..