hren
 

UTRKA U SPOMEN NA IVICU RADELJIĆA
Sedma po redu planinska utrka Kozjak, koja nosi naziv “In memoriam Ivica Radeljić”, a koju organizira AK Solin, i ove je godine u Kaštel Sućurac dovela nekoliko desetaka trkača, a stazu od sućuračke rive do crkvice Sv. Luke na Kozjaku, najbrže je ovaj put pretrčao Zoran Žilić iz AK Koprivnica.

Iako su organizatori strahovali od malog odaziva trkača, kako zbog najavljivanog lošeg vremena, tako i zbog činjenice da se u isto vrijeme održavalo još nekoliko planinskih i sličnih utrka, sve je pokazalo da je sućuračka utrka ipak zapisana u kalendare brojnih trkača.
A na utrku su stigli trkači iz više klubova iz Solina, Splita, Zagreba, Šibenika, Koprivnice, Vodica i Karlovca, kao i desetak trkača, koji su nastupili kao individualci.

Apsolutni pobjednik Zoran Žilić, tako je postao i pobjednik i u muškoj konkurenciji, te u kategoriji M-S. On je stazu pretrčao za 42:20 minuta.
Najbolja u ženskoj konkurenciji bila je Smiljana Tomaš iz AK Žumberak, koja je rezultatom 56:02 minuta postala i pobjednica u kategoriji Ž-S.
U kategoriji Ž-35 pobjednica je bila Gabrijela Šalković iz AK KA-TIM, u kategoriji M-35 najbolji je bio Marinko Duka iz AK Solin, u kategoriji M-40 Zdravko Jadrijev iz MK Marjan, u kategoriji M-45 Mario Jerković iz MK Marjan, u kategoriji M-50 Nikola Smolić iz AK Sljeme te u kategoriji M-55 Ivica Šošić iz Solina. Plasman su ostvarile i dvije ekipe, a od njih je bolja bila ekipa AK Solin.

Inače ova utrka posljednje tri godine nosi naziv po nekadašnjem triatloncu i državnom prvaku u maratonu i planinskom trčanju, Ivici Radeljiću, koji je prije više od tri godine poginuo u prometnoj nesreći vozeći bicikl.

- Nama, njegovoj obitelji ovakva aktivnost nije neophodna da bi se sjećali svih njegovih dobrih osobina. U nama je istavio trag koji se nikako ne može izbrisati. Međutim, želio sam upoznati ljude s kojima se Ivica godinama družio. Ono što sada, nakon tri godine druženja s ljudima u cestovnom i planinskom trčanju, duatlonu i triatlonu, mogu reći, jesu samo riječi pohvale i zahvale za ugodno druženje. Zavolio sam sve te ljude koji su tako različiti, ali sa svakim sam mogao naći nešto zajedničko.
Zahvalan sam svima na pomoći koju su pružili u organizaciji utrke, sponzorima,pokroviteljima,  volonterima, članovima kluba, policiji, prijateljima i svima ostalima.
Još jednom u ime obitelji Radeljić i u ime AK Solin zahvaljujem svima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos da ova utrka uspije.
Nadam se da vas nismo razočarali. Vjerujem da ćemo se i iduće godine opet družiti – poručio je, između ostalog, otac Ivice Radeljića, Marijan, koji je jedan od glavnih organizatora utrke.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost_3134)

    - Svaka čast :)

    oko 5 godina prije
  • (Gost_6211)

    svaka čast!posebno fotografu na lipim slikama.kada će jedna akcija darivanje kevi biti ovako popračena?

    oko 5 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij