hren
 
Djelatnici OŠ 'Bijaći' iz Kaštel Novog su u sklopu programa obilježavanja 95. obljetnice rada u školskoj zgradi priredili primanje za umirovljenike i bivše radnike škole. U ugodnom druženju prisjetili su se nekadašnjih vremena uz zanimljivu power-point prezentaciju mladih profesora povijesti  i uz prigodan program učenika trećeg razreda Karmen Milan, Nives Jurić i Viče Matete koji su govoriti stihove svoje učiteljice Ivane Lukas posvećene školi za 95. rođendan.

Predstavljan je i bilten u povodu te značajne obljetnice, a uredili su ga profesori povijesti Marijana Smajo i Sebastijan Trokoskot. Ravnateljica OŠ "Bijaći" Jadranka Šošić zahvatila je gostima, među kojima je najviše godina u toj školi radila, čak 38. umirovljena nastavnica Marija Vlašić, nekadašnja ravnateljičina razrednica, na odazivu te izrazila nadu da će se svi opet okupiti na 100. rođendanu kaštelanske škole.

Izvor: Slobodna Dalmacija
KOMENTARI:

Stari Komentari (11)

 • školarac (Gost)

  Sretan rođendan školo. Bilo bi lipo kad bi mogli vidit tu zanimljivu power-point prezentaciju mladih profesora povijesti. Ili pak barem dio materijala, slika i sl. što već ima. Za 100-godišnjicu bi bilo lipo to malo na većem nivou proslavit. Time ne mislim da je ovo loše, nego samo to da je ipak 100 god. -STO GODINA - i da se time ne može pohvalit puno škola !

  oko 14 godina prije
 • ivana mačoć (Gost)

  ella,lorai nives najbolje ste svaka čast držim vam fige za sljedeči nastup. Čula sam da ste se išli natjecat za lidrano jeste li prošli gradsko? ako jeste kako je bilo na gradskom i na županijskom natjecanju.ko je sve iša?kako je u školi,držim fige! molim vas odgovorite mi čekam odgovor!pusa vaša ivana mančić :p [B]null[/B][B]null[/B][B]null[/B]

  oko 13 godina prije
 • školarac (Gost)

  brš vi i škola :grin :grin :grin ka da vam je lipa :x

  oko 12 godina prije
 • sve naj (Gost)

  :p

  oko 12 godina prije
 • CARICAAAAAAAA (Gost)

  Alo pišite malo osramotit ćete školu
  :grin :grin :grin

  oko 12 godina prije
 • CARICAAAAA (Gost)

  Ako je škola kruh živjela glad

  oko 12 godina prije
 • 121212 (Gost)

  ova dica u ovoj školi su fenomenalna,ti troje su mi već otprije poznati!!samo tako bijaći nadamo se da će te još doživit koje stoljeće!!! :) :grin :)

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  sretan rodendan :p

  oko 11 godina prije
 • MALAAAAA (Gost)

  e dargi goste 121212 dica u ovoj školi su neodgojena i napušena...samo se cipaju i puše,psuju,ma užas...ti troje nisu ništa poesebno osim šta ih njihova učiteljica vodi po svim mogućim natjecanjima i ostalim sranjima pa ih svi znaju...I JA SE ISKRENO NE NADAM DA CHE BIJACHI DOŽIVIT NI JOŠ KOJU GODINU A KAMOLI STOLJEČE!!!!!!!! :roll

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  čime se vi bavite

  oko 11 godina prije
 • (Gost)

  nema bolje škole

  oko 11 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij