Croatian English French German Italian Spanish

 

KONCERT NA BRCU
Baš kao što je svoju glazbenu karijeru započeo hitom „Getanin“, kojim je osvojio publiku ali i stručni žiri na Melodijama Hrvatskog Jadrana prije više od dvadeset godina, Hari Rončević i sinoćnji je koncert na staroseljskom brcu otvorio upravo tom pjesmom kojom je i našao put do svoje publike. A prepuno brce, samo je još jednom potvrdilo da vjerne obožavatelje, koji su puna dva sata pjevali zajedno s njim, ima i u Kaštelima.

Taktovi romantičnih balada, ali i nešto življi i „buntovniji“ zvuci kojima je ovaj naš poznati kantautor utirao svoj glazbeni put, preplavili su tako i okolne kale i štrade, dodatno ugrijavši i onako prevruću ljetnu večer.

U organizaciji Grada Kaštela, a u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta, ovaj Kaštelanin/Splićanin sa zagrebačkom adresom, publici se tako u pratnji banda, predstavio dijelom svog bogatog repertoara, u kojem posebno mjesto zauzimaju upravo balade te autorske pjesme.

Zaljubljenici u stil i glazbeni izričaj kojega Hari njeguje, ali i brojni turisti koje je privukla svirka u živo i dobre vibracije, tako su osim u ponekom stranom hitu, poput „Wish you were here“, imali priliku uživati u izvedbama nekih od njegovih najpopularnijih pjesama, koje je napisao za sebe ali i svoje glazbene kolege, kao što su „Još ne znam kud s tobom“, „Moj lipi anđele“, „Moje si more“, „I sve dok dišem“,“ Kome ćeš sad“,“ Ako voliš me“, „Kampanel moje ljubavi“ te brojnim drugima.

A osim publike, u ovoj je večeri, moglo se jasno vidjeti, a i čuti, uživao i sam Hari, koji se nekoliko puta tijekom večeri prisjećao trenutaka koji ga vežu upravo uz ovo brce, ali i drage ljude, Kaštelane.

Foto: Edo Ivče

Komentari (8)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_122
Ej ti 9196vise si dosadija satin tvojin ,dw si ti kojom sričom komunistički isprdak bar bi bija pošten i borija se zapravdu i poštenje ...
Gost_2090
"ko je izgradio ceste , ko je elektrificira sela, ko je izgradio tvornice, hotele, škole, vrtiće, ko je u bolnicama i ambulantama ličio...
Gost_2090
"Ma tražit ću im milijun eura kad su tako pok_areni!!!" Da bi ti ja 2 milijuna. Po gujici...