hren
 

ISPLATA POMOĆI
U Gradskoj upravi Kaštela u tijeku je isplata jednokratne financijske pomoći roditeljima učenika koji kreću u prvi razred osnovne škole te roditeljima sa četvero i više djece koja su u sustavu osnovnoškolskog obrazovanja, za kupnju udžbenika.

Roditeljima prvašića isplaćuje se 400 kn, a roditeljima sa četvero i više djece 300 kuna po djetetu koje pohađa osnovnu školu.

Roditelji novac mogu preuzeti na 4. katu Gradske uprave u Kaštel Sućurcu, zaključno do 18. rujna 2015. godine, svakim radnim danom od od 9 do 13 sati .
Za prvašiće je potrebno predočiti preslikog rodnog lista, a škole su dostavile popise učenika prema kojima se ostvaruje pravo na pomoć.
Roditelji s četvero i više školske djece moraju dostaviti preslike rodnih listova za svu djecu ako ove godine prvi put ostvaruju pravo.

Svi roditelji, pri preuzimanju novca, trebaju predočiti važeću osobnu iskaznicu, te popuniti priloženi obrazac kojeg možete skinuti OVDJE.


KOMENTARI:

Stari Komentari (20)

 • (Gost_5179)

  Roditeljima koji imaju 4 djece u osnovnoškolskom obrazovanju bi trebalo platiti knjige u cijelom iznosu , onima koji imaju 4 djece davati pomoć i to je minimum koji bi trebalo ispoštovati da bi bilo vrijedno spomena.
  Kako vas nije sram ispred Zagreba!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7228)

  onom ko ima 1 dite nedat ni u školu da ide.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3180)

  Onaj tko napravi 4 djece treba unaprijed misliti kako im kupiti knjige.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7228)

  dat će bog, bit će i za knjige

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6006)

  Može, pod uvjetom da veže fjok na yayiman.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9603)

  Odgovara: # 374436

  onon ko ima jedno dite dat posal pa će imat i drugo, retaju retardirani.....u***ete pustu dicu pa ceka te da van ih drugi rani....mrš!!!!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1141)

  onon ko ima 1 dite može bit teže odgajat ako sam radi nego onom koji sam radi a ima 4 dice. taj spada svugdi .i karitasu i crkvi i udruzi više djece.o doplatku neću ni govorit

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2420)

  Da se rjesit svih uhljeba i kretena u saboru i njihove place podilit u skolstvo bilo bi para da svako dite ima besplatne knjige i torbe! A zalosno je da ljudi dizu kredite za kupovat knjige koje se svake godine minjaju!skolstvo triba bit besplatno!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1113)

  da se riješit mladih umirovljenija na akonto borbe bilo bi još više para. ko to diže kredit za knjige i koliko.ako ne radi i nema novaca za kupit čime ga vrača.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5224)

  "Da se rjesit svih uhljeba i kretena u saboru i njihove place podilit u skolstvo bilo bi para da svako dite ima besplatne knjige i torbe!"

  Aha. Da se riješit nepismenih i onih koji su sidili na ušima na satu matematike, ne bi slušali pyzdarije ka šta su tvoje. I Danska ima parlament i vladu, samo za razliku od Hrvatske, tamo žive Danci, a ne Hrvati. Tu je problem.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5224)

  "skolstvo triba bit besplatno!"

  A luda čovika. Ne postoji ništa besplatno, samo je pitanje KO i KAKO će platit.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4608)

  ko je vidija besplatne knjige u kapitalizmu.možda ,ali se onda plača škola i ona opskrbljuje dicu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5224)

  "ko je vidija besplatne knjige u kapitalizmu.možda ,ali se onda plača škola i ona opskrbljuje dicu."

  Uvik i svugdi se plaća: negdi iz žepa, a negdi iz budžeta.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4608)

  neka svak plača svojoj dici pa če onda vodit računa koliko će dice imat i kako će ih školovat.puno njih ima za kladionice i ne kontaju koliko misečno na to potroše. ja san mojoj dici kupova sam i zašto bi sad kupova tuđoj. nema više fonda solidarnosti .gotovo je, izglasali ste.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5156)

  Znaci po ovin komentarima sta su protiv besplatnih knjiga da se zakljucit da je to nemoguce!a ti sta usporedujes dansku i hrvatsku malo si pobuca loncice!nisu oni nista pametniji od nas nego imaju vladu koja nece nabijat poreze da bi samo njima bilo bolje! I gospodine "danac" ocito san pogodija u srz problema jer cin neko spomene uhljebe odma ga njih par ogadi jer znaju da istina zna zabolit s obzirom da vrlo vjerojatno rade na poziciji koja je dobivena zna se kako!

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5224)

  "ti sta usporedujes dansku i hrvatsku malo si pobuca loncice!nisu oni nista pametniji od nas nego imaju vladu koja nece nabijat poreze da bi samo njima bilo bolje!"

  Haha! Pa i mi smo na isti demokratski način birali sve vlade, a posebno osobno i izravno predsjednike, načelnike i župane. Očito budalast i neprosvijećen narod bira i ujedno ima lošiji izbor od pametnoga, šta je i normalno. Zamisli da je obrnuto? Ono šta je u nas pravilo, kod pametnih je slučajna pogreška (npr. Hitler u Njemačkoj). I šta bi tili, pored ovoliko budaletina u svojoj okolini (uključujući i mene i nas) ko bi triba bit u hrvatskim strankama: Hrvati ili Danci?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5224)

  " I gospodine "danac" ocito san pogodija u srz problema jer cin neko spomene uhljebe odma ga njih par ogadi jer znaju da istina zna zabolit s obzirom da vrlo vjerojatno rade na poziciji koja je dobivena zna se kako!"

  Moran te razočarat, nisan jedan od tih koje spominješ.
  Sa štovanjem,

  Gospodin Danac:D:D:D:D:D:D:D:D

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5224)

  "Znaci po ovin komentarima sta su protiv besplatnih knjiga da se zakljucit da je to nemoguce"

  Moguće je. Eto vam primjera u gradu Rijeci, di su se knjige osnovcima kupovale o trošku grada (građana) još od prije rata. A u "gradu" Kaštelima o trošku "grada" se kupuju i dilu sadnice maslina i organiziraju tečajevi o poljoprivrednim boleščinama. Pa sad prijatelju biraj: život u gradu ili u "gradu".

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4608)

  o čijem trošku GKK organizira promocije knjiga naših rvatina, i ugoščuje one koje niko ne ugoščuje a da bi prosvitlili nas kaštelane.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5224)

  O našem trošku za promociju njizi.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij