hren
 

SAJAM PLODOVA ZEMLJE
Sajam plodova zemlje, manifestacija u organizaciji Turističke zajednice Kaštela, koja nosi naziv “Jesen u Kaštelima”, održat će se u nedjelju, 18. listopada, na brcu u Kaštel Kambelovcu.

Cilj ove manifestacije je promicanje agro turističke ponude i tradicijskih djelatnosti Kaštela, a u njenom sklopu održat će se i centralno događanje  Dana kruha, koji se već godinama obilježavaju tijekom listopada u odgojno-obrazovnim ustanovama u cilju ukazivanja na važnost očuvanja i zaštite okoliša, zdrave prehrane i ekološke poljoprivrede.

Na brcu u Kambelovcu ovom će prilikom biti postavljeni izložbeno-prodajni štandovi na kojima će škole, vrtići, udruge, proizvođači i drugi zainteresirani, predstaviti krušne proizvode i plodove zemlje, kaštelanski vinari predstavit će svoja vina i srodne proizvode, a naći će se i različiti eko proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Svi koji žele sudjelovati na ovoj manifestaciji, a uz kruh i krušne proizvode mogu predstaviti zaboravljena jela, recepte, ljekovito bilje, pripravke od ljekovitog bilja i slično, ili su vlasnici starih alata, ili na neki drugi način žele predstaviti tradiciju i bogatstvo kaštelanskog kraja, mogu se prijaviti na ovo događanje i to pozivom na kontak telefon : 091/2551 400, putem faxa 021/227 028 te na mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Svečano otvaranje manifestacije, uz kulturni, zabavni i gastro program, održat će se u 10 sati.
U slučaju kiše manifestacija će se održati u Bratskoj kući u Kaštel Kambelovcu.


KOMENTARI:

Stari Komentari (4)

 • (Gost_3187)

  Doču jedino neču ako bude kiša jer mi lumbrela teče i slomjene su 4 žice.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9222)

  Malo kasnite, u nedjelju 11. 10. bila je Bakova ili Dan zahvalnosti za plodove zemlje! A nedjelja 18. 10. je Misijska nedjelja!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8133)

  Ajde ne kenjaj.

  oko 3 godina prije
 • (Gost_9216)

  Vrhunski primitivizam i zaostalost!!!

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara