Croatian English French German Italian Spanish

 

TRADICIONALNA TURA OD LABINA DO DOMA
Hrvatsko planinarsko društvo Malačka slavi 19 godina  postojanja i tom prigodom, u nedjelju, 17. siječnja, u planinarskom domu na Malačkoj, organiziraju proslavu svog rođendana.

Proslava će započeti tradicionalnom planinarskom turom, stazom od Labina preko sela Botići, kontrolne točke PPD „Crni krug“ do doma na Malačkoj. Na turu se polazi vlakom sa željezničke stanice u  Kaštel Starom u  7.45  sati.
Prema planu, u dom na Malačkoj stići će se oko 13 sati, nakon čega će se služiti sveta misa u kapelici Blaženog Alojzija Stepinca.
Nakon misnog slavlja slijedi kratki kulturni program uz pozdravnu riječ domaćina, a potom će za sve sudionike proslave biti  poslužen zajednički ručak.
Završetak druženja predviđen je oko 16 sati, kada se kreže put željezničke postaje u Kaštel Starom.

Ovom slavljeničkom druženju, u večernjim satima subote, u domu na Malačkoj bit će upriličeno predavanje Milene Šijan  o podvigu ženske  hrvatske alpinističke ekspedicije  - usponu na Mount  Everest.

Za sve goste koji pristignu osigurano je spavanje, naglasili su iz HPD-a Malačka.
A za sve dodatne informacije, kao i prijave za sudjelovanje, na usluzi je kontakt telefon tajnika društva Filipa Balića, 098 311 797.


KOMENTARI:

Stari Komentari (12)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara