hren
 

REAKCIJA IZ SAVEZA ZA KAŠTELA
Kritike i primjedbe na informacije i izjave koje je gradonačelnik Kaštela Ivan Udovičić dao novinarki Portala u intervjuu pod naslovom „Dio predizbornih obećanja dijelom ispunjena... „ nakon kaštelanskog SDP-a uputili su i članovi Saveza za Kaštela, koji okuplja političke volontere demokršćanskog i pravaškog svjetonazora s područja Kaštela.

Među kritikima, u priopćenju Saveza  za Kaštela stoji kako se u navedenom intervju gradonačelnik hvali s novom školom i dvoranom u Kaštel Novom, iako je nositelj radova ponajprije Županija, a ne grad Kaštela.

-  Međutim, gradonačelnik ne govori o katastrofalnom prometnom rješenju oko navedene škole, odnosno o činjenici da je put sv. Josipa u Kaštel Novom glavna cesta za spoj magistrale i kaštelanske ceste. Kada se gradonačelnik tako hvali novom školom i dvoranom, koju nije Grad gradio, zašto ne govori o vrlo lošoj kvaliteti građevinskih, možda i projektnih radova, što za posljedicu ima poplavu u novoj školi nakon posljednjih velikih kiša. Možda je ipak za taj dio kriva Županija, a ne Grad, pa je to gradonačelnik mudro prešutio.

Ponovno se govori o vrtiću Maslina, koji se otvarao više puta, kako za stvarne potrebe, tako i pred parlamentarne izbore za potrebe HDZ-a. Ono što gradonačelnik ovdje ne govori je to koliko je novca više od planiranog utrošeno u navedeni vrtić, tko je za to kriv, te iz kojih je drugih planiranih sredstava izvršena prenamjena sredstava za vrtić Maslina. Međutim, barem je vrtić danas izgrađen i stvarno lijepo izgleda – kaže se u priopćenju, u kojem se govori i o financiranju udruga te kontrole načina utrošenih sredstava od strane Grada u te svrhe, ustvrdivši da na tom području vlada netransparentnost, upitni kriteriji i dodjela po političkom ključu.

- Što se tiče vodoopskrbe i kanalizacije, moramo kazati da se nastavljaju već  od prije započeti projekti kojih Grad nije nositelj, dok grad Kaštela nije nikad službeno izašao sa podatkom koliko je novca iz EU fondova za tu svrhu povukao, koliko je projekata izradio, koliko je projekata u postupku izrade i aplikacije. Po našim informacijama, rezultati su više nego porazni, oni su katastrofalni. Što se tiče vodoopskrbe u Radunu, dio objekata je dobio vodu, ali su mještani Raduna trebali platiti velika sredstva za priključke vode i iskope, a Grad im pri tome nije izašao u susret – tvrde u Savezu.

U svom osvrtu se dodiruju i teme o komunalnim redarima.
- Priču o komunalnim redarima bolje da ne komentiramo, dovoljno je pred izbore bilo vidjeti pojedine gradske komunalne redare koji voze kombije s natpisom domoljubna.hr., zanima nas samo jesu li oni za to vrijeme bili na godišnjem odmoru. To da će svaki građanin Kaštela biti najbolji komunalni redar, govori o ozbiljnosti gradonačelnika i posvećenosti njegovom poslu te demagogiji – zaključuju.

U svom priopćenju dotakli su se i teme gospodarenja otpadom pa kritiziraju činjenicu da gradonačelnik nije kazao postoji li plan gospodarenja otpadom, što se poduzima na tom planu, što se poduzima za uklanjanje ilegalnih deponija, hoće li Kaštela odvajati i reciklirati otpad i slično.

- I uređenje gradskih cesta može se ocijeniti lošim. Vrlo loše stanje kaštelanske ceste i nepostojanje nogostupa u Kaštel Sućurcu, proširenje Radunićeve ulice u Kaštel Novom se niti ne spominje, ta je cesta alternativa cesti sv.Josipa i neadekvatnoj cesti uz osnovnu školu Bijaći. Što je sa novom cestom u Kaštel Štafiliću, spojem magistrale i kaštelanske ceste za Zračnu luku, postoji li uopće komunikacija Grada i Hrvatskih cesta vezano za izgradnju magistrale... Što se tiče igrališta u Radunu, vidimo da se bliže izbori. Molimo gradonačelnika da ne baca floskule jer je Radun naselje bez gotovo ikakvih sadržaja, a priča o igralištu se spominje od izbora do izbora,  te bismo molili gradonačelnika da više ne vrijeđa mještane Raduna s ovakvim izjavama.

Što se tiče turizma vidimo da nema nikakvih konkretnih planova i akcija, nego samo isprazne riječi poput nadamo se, možda, očekujemo... Navedeno govori da Grad kao da nije briga da ima ruševni hotel Palace, vilu Niku, Jugovinil i sl.  Nikoga kao da nije briga tko je kriv za trakavicu oko kule Cipicco, te kakva je tu slika poslana potencijalnim ulagačima u Grad.  Što se učinilo da se pomogne privatnim iznajmljivačima u gradu, jer su oni nositelji kaštelanskog turizma – navodi se u priopćenju.

Kitike su upućene i na malo informacija vezanih za legalizaciju. Iz Saveza napominju da bi od gradonačelnika željeli čuti o energetskoj učinkovitosti, obzirom na činjenicu da prošle godine građani nisu mogli aplicirati na sredstva Fonda u svrhu obnove fasada i krovišta jer Grad nije bio poduzeo predradnje za to kao i o stavljanju prostornih planova u funkciju razvoja grada, o izradi katastra nekretnina u svom posjedu i vlasništvu, planovima razvoja gospodarstva i poljoprivrede.

- Razmišljali smo da li se uopće očitovati na izjave gradonačelnika, ima li to svrhe. Nadali smo se da će obični građani vidjeti da se ovdje radi o uobičajenim izjavama bez konkretnih odgovora, sa mnogo možda, bit će, trebalo bi, nadamo se. Međutim, kada smo vidjeli da se očitovao gradski SDP, organizacija koja je oporba u Gradskom vijeću i koja gotovo dvije godine ništa ne poduzima protiv ovakvog žalosnog stanja osim da se brine o vlastitim zapošljavanjima i uhljebljivanju, morali smo reagirati te ovo napisati.

Možemo se mi prepirati non stop, ali od toga nema nitko koristi. Kaštela stoje na mjestu i nazaduju, a drugi nas prelaze. Pogledajte danas Solin i Kaštela, gdje smo bili prije, a gdje smo sada. Rezultat takvog stanja je gradska vlast, ali i podijeljenost građana Kaštela – zaključuje se u priopćenju kojeg je u ime Saveza za Kaštela potpisao Mario Serajlić. 


KOMENTARI:

Stari Komentari (83)

Učitaj prethodne komentare
 • (Gost_8125)

  iša san sa njin u školu, u staron činimi se da je doša u 5-6 razredu, a šta če dite sa sela pa u još veče selo, malo rodijaci malo ate-ze i eto njega za gradonačelnika, a taj fakultet šta ga je završija to je ate-zejov fakultet jeba lud glupog. zanimljivo da ljudi završavaju fakultete, magistriraju,doktorate pišu, doktoriraju a neznaju niti jedan strani jezik, u onoj tami dok nan nisu sviču užgali svaki koji je završija fakultet mora je znat najmanje jedan strani jezik, eto sad nas vode ovakvi ka šta je naš gradonačelnik. uporan vridan radišan, neznan ij baš puno šta su upisali fakultete sa 30 i kojon godinon a da su prije toga radili ka vodoinstalateri i zidari

  oko 4 godina prije
 • tzv.grad Kaštela (Gost_4756)

  Tko mi pokaže na karti ili atlasu mjeso grad Kaštela vodim ga na večaru.....
  Kome u tzv.gradu vječno odgovaraju nazivi K.Stari,KNovi,K.Lukšić.....i zašto ?????

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6111)

  Trebamo birat sveca zaštitnika grada Kaštela, predlažen Gospu od 7 žalosti:p

  oko 4 godina prije
 • RADUN (Gost_5238)

  3. Vrtić je gradonačelnik završija, neki su ga završavali 4 godine, možda da njih pitaš koliko i zašto je vrtić koštao više nego je planirano. Pa godinu dana si Berketu liza guzicu dok si se nada nekoj koristi.

  oko 4 godina prije
 • RADUN (Gost_5238)

  4. U Radunu je za vrijeme 1. Ivanovog mandata izgrađeno 6km vodovodne mreže i sad se gradi još 6km. A tko bi to građanima trebao platiti troškove priključka, ti kao pravnik bi treba znati.
  I da još u prvoj fazi je povučeno 5 miliona kuna bespovratnih sredstava. A da je Berket išta pripremija povuklo bi se i u drugoj, Ali MOJ gradonačelnik nije htio da stanovnici Raduna čekaju dok dobije sredstva iz EU fondova, već je želio da dobiju vodu što prije pa je dogovorio sufinanciranje županije, a ostalo ide iz gradskog proračuna. I na tvoju veliku žalost 80% Raduna će biti pokriveno vodoopskrbnim cjevovodom do kraja Ivanova 2. mandata . Nezadovoljnih naravno ima, vjerojatno 5%, kojima u ovm trenutku neće cjevovod proći ispred kuće. Da je tvoj gradonačelnik Berket izgradio 6km u svom mandatu, sad bi svi iznad magistrale imali vodu.

  oko 4 godina prije
 • RADUN (Gost_5238)

  5. Znaš samo lajat, ajde daj prijedlog kako bi ti riješia problem otpada i ilegalnih deponija, pa to je globalni problem a naročito u RH. Jedan Zagreb kojemu je proračun težak miljarde to ne može tek tako riješiti.
  6. I ne bori se za Radun, jer dovoljno si se boria dok si sa Samardžićem koalira. Što ti uopće znaš o problemima Raduna. I gdje ti živiš. Više če Radun dobit u ove 4 godine nego proteklih 50 godina, zahvaljujući MOM GRADONAČELNIKU.
  7. A ovo ostalo više neću komentirat, jer ili ništa ne razumiješ ili si zločest, ili ne znaš koje su nadležnosti grada.
  8. I volija bi znat kako si se zaposlija u HŽ. Vrlo vjerojatno jer si lijep i pametan.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8186)

  "U Radunu je za vrijeme 1. Ivanovog mandata izgrađeno 6km vodovodne mreže i sad se gradi još 6km."

  Divljak za svoje divljake. To je u redu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2108)

  Serajliću šta si ikad uradija za Radun ili Kaštela.
  Odjebi i ostavi se Raduna.
  Ivane ne daj se, Radun je uz tebe

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6111)

  Poslušnik Radun se aktivira za branit SVOG gradonačelnika!
  http://4.bp.blogspot.com/-PSfKT64jZbE/Vch7fiBhMQI/AAAAAAAATMo/0iEGgXKlMXM/s1600/andric_dva.jpg

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7239)

  Gradonačelniče ne zamaraj se idiotima poput Serajlića.
  Radun je uz tebe, mi ti vjerujemo.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5238)

  Ako sam poslušnik zato što sam iznio činjenice neka sam.
  Pa zar bi treba podrzat Serajlića.
  Taj samo gleda di ce njemu bit bolje.
  Ivan je do sada najbolji gradonacelnik kojeg su Kaštela imala.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3238)

  Gledajući ove komentare vidi se da se radi o jednom zaposleniku Grada koji je zasigurno došao preko javnog natječaja, ali koji je vjerojatno za vrijeme Berketa virio iz kuta općine, umjesto da mu već tada kaže što radi loše, ali će zasigurno ujutro najranije aktualnom gradonačelniku se pohvaliti kako je oprao i izribao onoga tko se usudio kritizirati i prihvatiti tapšanje po ramenu.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3238)

  Što se tiče zapošljavanja stručnjače, da li možda znaš da me je 2010. god. vrhuška kaštelanskog HDZ-a tražila da koaliram da HDZ ima većinu u mjesnom odboru Radun, a kada sam odbio, da je ta ista vrhuška agitirala kod mog tadašnjeg direktora u centrali HŽ-a da dobijem otkaz. Što se tiče HDZ-ovaca iz Raduna, moram reći da su to uglavnom pošteni i čestiti ljudi osim njih nekoliko koji se uvijek nekako izguraju naprijed u stranci, a meni prodikuju o poštenju.
  Ne znači da ne volite svoju stranku ili svog gradonačelnika, ako mu kažete pokrenimo se, napravimo nešto za naš Grad. Osobno mislim da gradonačelnik nije loš čovjek, mislim da bi on i nešto čak i htio, ali mislim da on nema vlast u gradskoj organizaciji HDZ-a.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3238)

  Do kada ćete više prozivati Berketa, okrenite se onome što može biti sutra, a Berket bi ponovno dobio izbore da je bolje radio, ali nije. Učite iz njegovih grešaka, a nemojte sami sebi pisati hvalospjeve, dok nam Grad propada. Što se tiče stranaka, pravaš sam u duši, te nisam nikada izdao svoj svjetonazor.
  Obzirom da vjerojatno idete u crkvu, morali bi znati da nije kršćanski nekoga neargumentirano i bez potpisa blatiti i prozivati da bi se nekome umilili ili odužili, pogotovo ako Vas je taj zaposlio ili vašu ženu ili članove Vaše obitelji. Što se tiče moga posla i moje stručnosti, šest godina radim na relaciji Zagreb-Kaštela, jer ne želim preseliti u Zagreb, pitajte moje kolege ili pročitajte moje stručne članke. Oni zasigurno nisu hvalospjevi drugima radi zapošljavanja mene i mojih članova obitelji.
  Mario Serajlić

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6176)

  Znate zašto tako rade. Nemaju morala, srama ni stida. Život je kratak i oni ga naplačuju svake sekunde. Busanje u hrvatska domoljubno katolička prsa je besplatno i zato to tako dobro non-stop rade.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_6222)

  goste 8751, te primitivne doskoćice sa Jugoslavenskim Željeznicama ostavite za nekog drugog. Ako vi želite možemo mi i o svemu čemu pa i udbašima, orjunašima i jugoslavenima i to imenom i prezimenom. Jer za razliku od vas niti pišem anonimno, niti se krijem iza komentara, a niti ću vam dozvolit da se sa mnom sprdate.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_3225)

  Goste 5238, jedno pitanje...
  http://cdn.someecards.com/someecards/usercards/i-truly-wonder-how-some-people-breathe-with-their-head-shoved-so-far-up-someone-elses-ass-119b8.png

  oko 4 godina prije
 • gost 2170 (Gost_2188)

  je u radunu se prikljucak vode plaća 30000 kuna a da recimo ziviš na vrhu malačke platija bi sigurno 100000 kuna prikljucak-pa ovo nema ni u koreji.radun a se političari bave samo uoči izbora.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5238)

  Gospodine Serajlicu (pravas si u dusi, u kojoj stranci ti je bia otac) nemam te sta uvjeravat da nisam clan HDZ. Nisam clan ali jesam HDZ ovac dok god su pravasi takvi poput tebe.
  Da sam clan HDZ interesiralo bi me koji su ti to iz vrhuske HDZ nudili koaliciju. A kao gradjanina me zanima tko je trazio da dobijes otkaz, ti zasluzuju zatvor pa im reci imena ili je to jos jedna laz.
  Inace nitko ti nije rakso da lose radis, vec sam postavio pitanje kako si se zaposlija u HŽ.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5238)

  Ja sam platio prikljucak 3000 kn

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5238)

  I sljedeci utorak cu se narucit u gradonacelnika i pohvalit se kako sam ga branija na portalu.

  oko 4 godina prije
 • timotije (Gost_2195)

  ivane kambelovac je uz tebe

  oko 4 godina prije
 • dobronamjernik (Gost_5174)

  Cinjenica je da su od rata kastela isla samo unazad. Sve dosadasnje garniture koje su bile na vlasti u kastelima mogu se sramit zbog obecanja i nerada, odnosno sve sta se napravilo u 25 godina moglo se napravit u dvi godine da se posteno radilo. Zalosno ali istinito. A da lopovsku privatizaciju ne spominjemo. To je prica za sebe.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1088)

  Šjor ŽJ nisam se imao namjeru sprdati sa vama. U onom trenutku ta igra riječi i slova učinila mi se duhovitom pa sam je napisao. Tada nisam znao da vaš kolega Serajlić radi u HŽ-u i da će to možda dati jaču dubinu mojoj šali.

  Ispričavam se ako ste to doživjeli uvredljivim.

  oko 4 godina prije
 • ?%? (Gost_9098)

  admine, a di je nestala tradicija?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7166)

  Goste 1088, hvala i prihvaćam ispriku. Vjerojatno niste išli za tim ali i među političarima, bar u onom neokaljanom djelu koji iza sebe ne vuće nikakvu repicu, ima onih koji drže do sebe i opće kulture.
  Svako dobro.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1088)

  Drago mi je da ste prihvatili ispriku jer je bila iskrena. Eto imam prednost jer znam tko ste: znam da ste od djetinstva sanjali slobodnu Hrvatsku, znam da ste kao dragovoljac ponudili život za njeno stvaranje, znam da ste razočarani kakva je sada kad je slobodna i samostalna i znam da sve ovo što sada radite, radite sa nadom da će postati onakva kakvu ste je sanjali.

  Oprostite ali ja sam izgubio tu nadu pa mi je ostala samo zajebancija i nije mi baš do opće kulture. Zato bi ja bar u ovo vrime nastavija po svoju:

  Prominija san govor pa niste znali ko je
  I tija bi se otkrit al vako mi je boje

  oko 4 godina prije
 • od tomkast (Gost_9172)

  To je linija zdrave diskusije (komentara) , bravo goste 1088 i 7166 .

  oko 4 godina prije
 • Jedina istina (Gost_8809)

  Ono što je činjenica i to svi znamo koji živimo u Kaštelima a to je da svih ovih 25 godina Hrvatske samostalnosti na čelu grada nismo imali osobu koja bi bila u stanju voditi ovaj grad.Pa ljudi moji nismo mi grad sa toliko lošim proračunom da se nije moglo ama baš ništa napravit za dobrobit stanovnika Kaštela.Nismo se opredjelili ni prema jednom razvojnom pravcu,bilo kao industrijski centar,bilo kao turistički,kulturni ,sportski.
  Zašto ne koristimo iskustva onih koji su napravili iskorak i ugledate se na te gradove u prvom redu mislim na Zagreb,Zadar,Solin...
  Otiđite kod tih ljudi ,nije sramota pitat ono šta ne znaš,virujem da bi vam ti ljudi pružili ruku suradnje.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_9460)

  Sarajliču podržavam te za gradonačelnika iako si manje škole izučija od udovčića.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7114)

  Odgovara: # 385949

  govorite samo u svoje ime

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8186)

  "Goste 1088, hvala i prihvaćam ispriku. Vjerojatno niste išli za tim ali i među političarima, bar u onom neokaljanom djelu koji iza sebe ne vuće nikakvu repicu, ima onih koji drže do sebe i opće kulture.
  Svako dobro."

  Pričekaj malo, da se ukorijeni. Ima sve predispozicije: mlad, nije blesav, površno školovan samo da se ima nekakva diploma, genetika. Jer zašto bi inače mlado neiskvareno stvorenje na završetku školovanja i na početku poslovne karijere želilo ić u mračnu i evidentno kriminalnu hrvatsku političku sredinu?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8078)

  Nalakše je reć da nešto nevalja a kad poćme predlagat rješenja vidiš da ni ŽJ niMS cne znaju ko in glavu nosi.
  Baš me zanima kao bi oni pomogli ljudima spojit vodu. Davali bi in novce, po kojem kriteriju, iz kojeg takujina?
  Kako bi to MS napravija cestu kraj škole u Novome? S kojin novcin. Kako bi on pomoga iznajmljivačin? A zašto ne bi pomoga taksistin, frizerkan, kafićin, seljacin, automehaničarin, dokturin, apotekan, opet iz kojeg takujina. Sagradija bi vrtiće, da dica idu besplatno a od ti novaca bi financira bazene iznajmljivaćin i nova auta taksisitin.
  Koje nekretnine ima grad Kaštila a da ji nije kupija. Groblja i parkove. Bi li to Serajlić proda ili iznajmija.
  A kako bi Serajlić iz buđeta ljudima stavlja stiropor fasade?
  Samo mi ne spominji Fondove, danas se svaka šuša poziva na fondove ko da je fond neudata tetka koja okolo dili novce

  oko 4 godina prije
 • (Gost_5441)

  Jedina istina (Gost_8809)
  Ono što je činjenica i to svi znamo koji živimo u Kaštelima a to je da svih ovih 25 godina Hrvatske samostalnosti na čelu grada nismo imali osobu koja bi bila u stanju voditi ovaj grad

  kad ste birali osobe birali ste prvenstveno hdz-ovce bez obzira na stručnost i dali poznaju problematiku kaštela.čast fureštima ali ako nemaju stručnost i ako ne dišu kaštelanski onda im đabe i politička podobnost

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7166)

  goste 8078, nitko se ovdje ne predstavlja isključivim ili spasonosnim rješenjem. Međutim, činjenica da ne lažemo i ne manipuliramo. Što je vjerujem najvažnije od svega, vidimo se kao pomoć na opće dobro svih, a ne samo nekih.. onih odabranih. Imamo mi razvojne ideje i konkretne prijedloge, a još uvijek želim vjerovati i dobru volju za rješavanje brojnih i prije svega zajedničkih "problema." Međutim, u sredini kojoj još uvijek vlada političko jednoumlje, gdje svaki oblik iskrenog, racionalnog i konstruktivnog razmišljanja u rekao bih dobroj vjeri, nadglasava galama i destrukcija navijačkih skupina nije lako realizirat ništa. Jer sve dok se dobronamjerna kritika bude smatrala opasnom, a ljudi koji žele dobro opasnima, nema nam promjena ni pomaka na bolje.
  Ž.J.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8078)

  Goste ŽJ ćinenica je da manipuliraš frazama koje se ćitaju svaki dan po novinan i koje obićno politićari prodaju.
  Sve šta ti prigovraš Udovićiću i svakon na vlasti se može i tebi pripisat.
  Jedina je razlika šta on zna koliko i šta može i smi i koliko jema pinez.
  Ako se sićaš tako je Berket obećava žićare, male škole i besplatne vrtiće i govorija o nesposobnon Udovićiću koji ne zna di jema pinez. Nakraju je Udovićić njemu ostavija milijune a Berket njemu dugove.
  Zato ako se oćeš bavit politikon uzmi bar teku i kalkulator pa izraćunaj koliko imaš pinez, šta MORAŠ plaćat i koliko ti ostaje za gradit.
  Ja san svjedok da si radija na jednon referendumu i da ti tada nije HDZ pomoga osta bi na pet potpisa iz svoje kuče.
  Sviđalo se to komu ili ne bez 2000 ćlanova HDza Kaštili sve druge politićke opcije zajedno u Kaštilin nisu u stanju žarulju užgat. Berket i SDP i HSP Maglica su to dokazali prije par godin

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8186)

  Mislim da je problem u građ..., pardon, stanovnicima kaštela: jednostavno ne mogu izabrat normalnu vlast. A to najbolje govori o stanovnicima samima. Uostalom, više se niko ne može žalit na nametanje političke volje, kao ni na "teški splitski jaram".

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2923)

  A bravo di je Maglica? Je li još uhljebljen na parkiralištu dvorane? :D

  oko 4 godina prije
 • Poteštat (Gost_8809)

  Ne slažem se da je problem u građanima,već u onima koji nam se nude a nisu dorasli funkciji za koju se kandidiraju.Koliko god HDZ nam nije ponudija nekog jakog"igrača",toliko ni nezavisni (Berket) je još manje ostavija dojam čovika koji bi se bija u stanju nosit sa problemima grada.On je tu bija čisto iz osobnih razloga.Ne kažem da je on loš gospodarstvenik ali kao gradonačelnik nije pokaza niti malo volje ni želje za riješavanjem problema u gradu.Obzirom da mu obitelj živi u Austriji veći dio tjedna je provodija tamo.
  Ozbiljan i odgovoran poteštat živi 24 sata s gradom i za grad,a ne po ure dnevno.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7166)

  Goste 8078, na svoj dojam imate pravo i u to ne ulazim. Ali kako protumaćit te gluposti o referendumu. Osobno mi volonterstvo nikad nije bilo strano. Dapaće sudjelovao sam skoro u svim referendumima. Od onih kojima se hdz protivio, pa do onih koje je podržavao. Ako inaće razmišljate tako kao što navodno svjedočite, onda ajme tek onom koga branite.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8078)

  Referrndumi koje Hdz ne podrži ne mogu proci jer ostale opcije nemaju ni političku ni organizacijske snagu osim ljevičara koji imaju medije

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7653)

  dosta komunizma

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8078) (Gost_2377)

  Nakraju je Udovićić njemu ostavija milijune a Berket njemu dugove.


  i šta je onda udovičić učinija kad je stupija na dužnost i naša manjak.?

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2939)

  Vraća dugove

  oko 4 godina prije
 • Nevezano za temu (Gost_140)

  ‘Slušajte me sad, vi ljudi iz NATO-a! Bombardirate zid koji stoji na putu migrantima iz Afrike prema Europi i teroristima Al Qaede. Taj zid je Libija. Vi ste ga razbili. Vi ste idioti, i gorit ćete u paklu zbog tisuća i tisuća migranata iz Afrike, i zbog podrške Al-Qaedi. To će biti tako. Ja nikada ne lažem. Ne lažem ni sada’, napisao je Gaddafi u otvorenom pismu koje je objavio ruski dnevni ‘Zavtra’ u svibnju 2011. nekoliko mjeseci prije nego što je ubijen.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_2939) (Gost_2377)

  i jeli podastra račun

  oko 4 godina prije
 • (Gost_7157)

  ima samo stari račun, novi računi će se tek napravit
  http://i.imgur.com/ahHMRTx.jpg

  oko 4 godina prije
 • (Gost_1094)

  Izgleda kako ovi MS i ŽJ imaju problema sa samoljubljem i egoizmom, mislim nemaju oni jer su savršeni ali imamo mi jer ih ne cijenimo dovoljno. lažnih proroka je bilo vavjek a po djelima će te ih prepoznati.

  oko 4 godina prije
 • (Gost_8150)

  Ukrajinci znaju kamo sa političarima...

  oko 4 godina prije
 • (Gost_4231)

  Goste 1084, da imam takvih problema onda sigurno ne bih volontirao osam godina kao viječnik MO. Zapravo samo o tome se i radi. Jer SZK je po rezultatu prošlih izbora za MO grada Kaštela poslije hdz, dobio najveće povjerenje naših sumještana. To je obveza koju vi možda ne razumijete, kao ni sve drugo što se ne naplaćuje i ovaj ili onaj način ne utržuje. Međutim, nismo svi isti i kako u životu tako i politici, nije uvijek sve sudit po sebi.
  Ž.J.

  oko 4 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul